Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Grumpy Cat Kattenspeelgoed

Grumpy Cat wie kent deze kat niet? Op social media komt ze regelmatig voorbij, want deze boos kijkende kat kan voor heel wat humoristisch beeldmateriaal zorgen. Maar wist je ook dat er een merk is dat Grumpy Cat heet? Zo niet, dan weet je het nu. Meer informatie

Logo
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Het merk verkoopt ook precies hét soort artikelen dat je zou verwachten bij de naam. Het gaat hier namelijk om kattenspeelgoed, het leuke hieraan is dat het grootse deel van de speeltjes ook een weerspiegeling de kat waar het allemaal mee begonnen is.

Eigenlijk zijn we allemaal een beetje fan van Grumpy Cat, dat hoeven we niet onder stoelen of banken te steken. Het komt stiekem een beetje neer op ‘fan accessoires’ zoals je deze kunt kopen van bekende artiesten. In dat geval gaat het meestal om kleding enzovoort. Bij Grumpy Cat gaat het om kattenspeeltjes. Dat is natuurlijk ook wel erg passend, als je bedenkt dat dit merk tot stand is gekomen toen een foto van een chagrijnige kat werd geplaatst. Katten en kattenspeeltjes gaan nu eenmaal goed samen. Dat geldt uiteraard ook voor de echte Grumpy Cat. Die houdt er, net als andere katten, ook gewoon van om met speeltjes te spelen.

De speeltjes die wij verkopen hebben ook een hele grappige naam. Dat past ook helemaal bij dit merk. Alsof de kat de namen zelf heeft bedacht. Het is dus ook gewoon heel leuk om even een kijkje te nemen in onze webshop. Want de kat is een wereldwijde sensatie, maar wij bij Agradi.nl verkopen de kattenspeeltjes in Nederland. Je vindt ze nergens goedkoper dan in de webshop van Agradi.nl!

Een bijzondere toevoeging aan een groot deel van deze speeltjes is catnip, kattenkruid, dit zorgt ervoor dat de speeltjes lekker ruiken. Zo worden ze onweerstaanbaar voor praktisch iedere kat en is speelplezier gegarandeerd. De artikelen zijn gek, leuk en een toonbeeld van een internethit. Wil jij dus van jou Grumpy Cat een blije kat maken? Kom dan snel een kijkje nemen in onze webshop. We zien je graag op Agradi.nl!