Outlet

Groomers Secret Shampoo

 1. Groomers Secret Shampoo Rose

  Groomers Secret Shampoo Rose

  vanaf 6,13
  0

  Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

 2. Groomers Secret Shampoo Lavender + Pomp

  Groomers Secret Shampoo Lavender + Pomp

  28,02
  0
 3. Groomers Secret Shampoo Lavender

  Groomers Secret Shampoo Lavender

  vanaf 6,13
  0
 4. Groomers Secret Shampoo Lemon

  Groomers Secret Shampoo Lemon

  vanaf 6,13
  0
 5. Groomers Secret Shampoo Rose + Pomp

  Groomers Secret Shampoo Rose + Pomp

  28,02
  1
 6. Groomers Secret Shampoo Eucalyptus

  Groomers Secret Shampoo Eucalyptus

  vanaf 6,13
  0
 7. Groomers Secret Shampoo Apple

  Groomers Secret Shampoo Apple

  vanaf 6,13
  0
 8. Groomers Secret Shampoo Eucalyptus + Pomp

  Groomers Secret Shampoo Eucalyptus + Pomp

  28,02
  0
 9. Groomers Secret Shampoo Apple + Pomp

  Groomers Secret Shampoo Apple + Pomp

  28,02
  0
 10. Groomers Secret Shampoo Lemon + Pomp

  Groomers Secret Shampoo Lemon + Pomp

  28,02
  0
Aantal per pagina:
20 100

Groomers Secret staat bekend om haar kennis over het verzorgen van huisdieren op een zo dier vriendelijk mogelijke manier. Groomers Secret heeft bijvoorbeeld een rijk aanbod aan verschillende producten waarmee de vacht van jouw dier in top conditie blijft. Het hoofd aanbod aan producten van Groomers Secret is speciale hondenshampoo. De meeste shampoos van Groomers Secret zijn extra aantrekkelijk de door heerlijke geur die eraan toegevoegd zijn. Denk bijvoorbeeld aan rozen, appel en eucalyptus..  

Waar Groomers Secret om bekend staat is de zijde zachte vacht die ontstaat nadat je je hond hebt gewassen met het middel. Dit effect ontstaat doordat er conditioner is toegevoegd aan de shampoo en dus het haar van je hond extra makkelijk doorkam baar maakt. Ook voed de shampoo het haar van je hond waardoor deze er op zijn best uit ziet.

Groomers Secret wordt vaak gebruikt door professionele hondentrimmers en wordt ook vaak op hondenshows gebruikt. Dit komt door de zeer zachte werking en de heerlijke geur. Ook zijn de shampoos van Groomers Secret te koop in grote verpakkingen zodat mensen die de shampoo dagelijks nodig hebben er lekker lang mee kunnen doen.

De shampoos van Groomers Secret zijn voorzien van een erg handig pompje die ervoor zorgt dat er een gedoseerde hoeveelheid shampoo wordt gebruikt bij het wassen van je hond. Bij Agradi is de Groomers Secret Shampoo verkrijgbaar in flessen van 250 milliliter en 500 milliliter.

Bij Agradi hebben wij verschillende soorten producten van Groomers Secret in ons assortiment. Kortom, met de producten van Groomers Secret verbeter je het comfort voor je huisdier tijdens het verzorgen van zijn of haar vacht en kun je samen nog meer plezier beleven.