Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

40% op zomercollecties

40% op zomercollecties

Groom Away by Horseware

Groom Away is het nieuwe merk van Horseware en richt zich erop om het beste van uw paard te laten zien en het beste uit uw paard naar boven te halen.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Groom Away Rejuvenate Body Wash
  € 18,29 € 17,59 -4%

  Groom Away Rejuvenate Body Wash

  (1)
 2. Outlet
  Groom Away Mudrepell&Coat Condition
  € 18,89 € 11,10 -41%

  Groom Away Mudrepell&Coat Condition

  (0)
Aantal per pagina:
24 96

Zo heeft Groom Away verschillende sprays, crèmes, shampoos, bodywashes en conditioners voor allerlei soorten en kleuren paarden. De producten van Groom Away zijn makkelijk te gebruiken en bieden optimaal resultaat.

Om helemaal klaar te zijn voor een show heeft Groom Away speciale producten zoals Showing White, Show Shimmer en patent shine. Deze en alle andere producten zijn bij agradi goedkoop beschikbaar.

Naast producten voor het uiterlijk van uw paard biedt Groom Away ook producten voor de gezondheid en onderhoud van het paard. Met onder andere crèmes tegen wondjes, ontklitsprays en anti parasietensprays is Groom Away het merkvoor de volledige verzorging van uw paard.

Groom Away is de nummer 1 keuze in behandeling op natuurlijke wijze en daarnaast bewezen als even effectief als chemische alternatieven. De producten van Groom Away zijn speciaal, op ethisch verantwoorde wijze, gemaakt voor het voordeel van paard en rijder. De producten van Groom Away zijn getest op veiligheid en effectiviteit en er is bewezen dat ze werken. Ook is alles van het merk Groom Away gezond en veilig verklaard. En Groom Away is veiliger en beter voor zowel uw paard als het milieu.

Producten van Groom Away zijn onder andere terug te vinden in de Drogist en Ruitershop