• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Greenguard by Shires Graasmaskers

 1. Sale
  Greenguard Reserve Riempje Black
  € 4,99 € 3,74 -25%
  Greenguard Reserve Riempje Black
  (1)
 2. Sale
  Greenguard muilkorf voor halster Zwart
  € 87,99 € 65,99 -25%
  Greenguard muilkorf voor halster Zwart
  (1)
 3. Agradi's keuze
  Greenguard Halster voor Muilkorf Zwart
  € 21,99 € 20,89 -5%
  Greenguard Halster voor Muilkorf Zwart
  (6)
Aantal per pagina:
20 100

De meeste ponys en paarden komen in de zomermaanden lekker in de wei gedurende een groot gedeelte van de dag. Het nadeel hiervan is helaas wel dat sommige paarden en veel ponys snel te dik worden waardoor ze een verhoogd risico lopen op bijvoorbeeld hoefbevangenheid. Toch wil je graag dat je paard of pony veel buiten komt en van het gras kan genieten. Om toch je paard het plezier van het gras te gunnen maar hem of haar niet te dik te laten worden heeft Greenguard een perfecte oplossing. Greenguard heeft een speciaal grasmasker ontwikkeld voor zowel paarden als ponys die te snel dik worden.

Greenguard heeft veel navraag gedaan naar de beste en meest comfortabele onderdelen voor het maken van een goed vliegenmasker. Hierdoor is het masker duurzaam, wasbaar en prettig om te dragen. Het halster heeft een andere vorm dan de meeste grasmaskers. Dit Greenguard masker is namelijk vierkant, bedekt slechts het uiteinde van de paardenmond en heeft een extra riempje lopen vanaf achter de oren naar de neusriem. Al met al maakt dit het een stuk comfortabeler en wordt het makkelijker voor het paard om te kauwen.

Door middel van het grasmasker van Greenguard eet het paard of de pony gecontroleerd en comfortabel zonder dat het teveel gras krijgt. Het is belangrijk dat een paard de hele dag constant een beetje voedsel binnen krijgt. Door de grasmaskers van Greenguard wordt dit effect toegepast. Door een klein gat kan het paard steeds een beetje gras te pakken krijgen.

Kijk eens in ons grote assortiment voor paarden voor meer producten voor jouw paard. In dit assortiment vind je alle producten van Greenguard en natuurlijk nog heel veel meer. Kortom, bij Agradi vind je alles voor je paard!