Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Greenguard by Shires Graasmaskers

Greenguard graasmaskers koop je voordelig online bij Agradi.nl! Greenguard is gespecialiseerd in het maken van graasmaskers voor paarden. Het merk heeft een specifiek aanbod aan producten die erg van pas kunnen komen wanneer je één of meerdere paarden hebt. Voor het hele assortiment van Greenguard of voor een goed overzicht van de verschillende producten kan je hier verder lezen. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Greenguard Graasmasker voor halster Zwart
Vanaf€ 94,99

Greenguard Graasmasker voor halster Zwart

(6)
Greenguard Inzet Graasmasker Zwart
€ 19,98

Greenguard Inzet Graasmasker Zwart

(0)
Greenguard Reserve Riempje Black
€ 4,99

Greenguard Reserve Riempje Black

(7)
Aantal per pagina:
24

De meeste ponys en paarden komen in de zomermaanden lekker in de wei gedurende een groot gedeelte van de dag. Het nadeel hiervan is helaas wel dat sommige paarden en veel ponys snel te dik worden waardoor ze een verhoogd risico lopen op bijvoorbeeld hoefbevangenheid. Toch wil je graag dat je paard of pony veel buiten komt en van het gras kan genieten. Om toch je paard het plezier van het gras te gunnen maar hem of haar niet te dik te laten worden heeft Greenguard een perfecte oplossing. Greenguard heeft een speciaal grasmasker ontwikkeld voor zowel paarden als ponys die te snel dik worden.

Greenguard heeft veel navraag gedaan naar de beste en meest comfortabele onderdelen voor het maken van een goed vliegenmasker. Hierdoor is het masker duurzaam, wasbaar en prettig om te dragen. Het halster heeft een andere vorm dan de meeste grasmaskers. Dit Greenguard masker is namelijk vierkant, bedekt slechts het uiteinde van de paardenmond en heeft een extra riempje lopen vanaf achter de oren naar de neusriem. Al met al maakt dit het een stuk comfortabeler en wordt het makkelijker voor het paard om te kauwen.

Door middel van het grasmasker van Greenguard eet het paard of de pony gecontroleerd en comfortabel zonder dat het teveel gras krijgt. Het is belangrijk dat een paard de hele dag constant een beetje voedsel binnen krijgt. Door de grasmaskers van Greenguard wordt dit effect toegepast. Door een klein gat kan het paard steeds een beetje gras te pakken krijgen.

Kijk eens in ons grote assortiment voor paarden voor meer producten voor jouw paard. In dit assortiment vind je alle producten van Greenguard en natuurlijk nog heel veel meer. Kortom, bij Agradi vind je alles voor je paard!