Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 20% KORTING op bijna ALLES! Actievoorwaarden >>

NU tot 20% KORTING op bijna ALLES! Actievoorwaarden >>

GPA

GPA bestaat al ruim 50 jaar en wordt in hun eigen fabriek in Zuid Frankrijk geproduceerd. De oorsprong van GPA bevindt zich in de F1 auto racerij.

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Voucher
  GPA Cap Easy 2X Zwart
  € 299,00

  GPA Cap Easy 2X Zwart

  (1)
 2. Nieuw
  GPA Binnenvoering EVO+/Speed Air/Easy
  € 28,00

  GPA Binnenvoering EVO+/Speed Air/Easy

  (3)
 3. Voucher
  GPA Caps tas Navy
  € 50,00

  GPA Caps tas Navy

  (1)
 4. Outlet
  GPA Cap Speed Air 2X Zwart
  vanaf € 389,25 -25%

  GPA Cap Speed Air 2X Zwart

  (1)
 5. Voucher
  GPA Cap First Lady Paint 2X Zwart
  € 519,00

  GPA Cap First Lady Paint 2X Zwart

  (2)
 6. KNHS Ledenkorting
  GPA Cap First Lady Paint 2X Navy
  € 519,00

  GPA Cap First Lady Paint 2X Navy

  (2)
 7. Voucher
  GPA Cap Speed Air 2X Navy
  € 519,00

  GPA Cap Speed Air 2X Navy

  (1)
 8. Voucher
  GPA Cap Easy 2X Navy
  € 299,00

  GPA Cap Easy 2X Navy

  (1)
 9. Voucher
  GPA Oorwarmers Zwart
  € 26,00

  GPA Oorwarmers Zwart

  (0)
Aantal per pagina:
24 96

GPA helmen voldoen ruim aan de 3 internationaal belangrijkste veiligheidsstandaarden, namelijk de Europese, Amerikaanse en Australische. In de video kun je zien hoe 1 van deze standaarden getest wordt in hun eigen testlab. Doordat GPA een eigen testlab heeft is GPA in staat om zelf hun eigen producten continue te verbeteren en een mogelijke aanpassing van nieuwe veiligheidsnormen snel toe te passen.

Alle helmen van GPA hebben kussentjes (binnenvoering) aan de binnenkant van de helm. Deze zijn in verschillende diktes verkrijgbaar waardoor het mogelijk is jouw helm de perfecte pasform mee te geven. De kussentjes (binnenvoering) zijn bekleed met Coolmax en deze Coolmax zorgt ervoor dat geurtjes geneutraliseerd worden en verminderd jeuk en irritatie. De kussentjes (binnenvoering) is te wassen om max 30 graden. Regelmatig wassen is aan te raden. Door veelvuldig gebruik kan namelijk de kussentjes (binnenvoering) inklinken door zweet, huidvet en/of make up.

Kijk bij GPA binnenvoering in welke varianten de kussentjes (binnenvoering) verkrijgbaar zijn. Zoek jij een comfortable maar ook veilige helm? Dan moet je bij GPA zijn.

Ben je hard op je hoofd gevallen en twijfel je of jouw helm nog de veiligheid biedt waarvoor je juist ooit voor een nieuwe GPA helm hebt gekozen dan kun je de helm gratis door GPA zelf laten testen, je betaald alleen de verzendkosten.

GPA adviseert om de 6 a 10 jaar jouw helm te vervangen (dit geldt voor GPA helmen maar ook voor alle andere merken helmen) omdat helmen met een kunststof schaal door gebruik (stoten en licht vallen) en door inwerking van de zon (UVE stralen) minder sterk worden en iets van hun veiligheid kunnen verliezen.

Helmen gemaakt van Carbon of Carbon Fiber hebben minder last van inwerking van de zon. Helaas is dit materiaal duurder.

Koop nooit een helm tweedehands want je weet nooit wat er bij de vorige eigenaar met de helm gebeurt is.

De modellen van GPA

Bij Agradi kan je terecht voor verschillende modellen van GPA. GPA komt regelmatig met nieuwe modellen uit, leuk dus om in de gaten te houden!

De GPA Speed Air cap is een cap die al geruime tijd in het assortiment is van GPA en is dan ook beproeft succesvol bevonden door zowel professionele als de veeleisende hobbyruiters. Met zijn grote ventilatiesluiven en –roosters is er een fijne luchtstroom door je cap heen welke ervoor zorgt dat je hoofd cool kan blijven in de warmste omstandigheden.

De GPA little lady is kenmerkend door de wat breder doorlopende klep welke je cap niet alleen een modieus uiterlijk geeft, maar ook ervoor zorgt dat de zon minder snel in je ogen kan schijnen. De cap is er in verschillende kleuren en daarnaast kan je kiezen tussen een matte finish of een glanzende finish.

De GPA cap easy is een model met een klassiek-sportieve uitstraling waar je heerlijk mee kan trainen, keurig mee op wedstrijden kan verschijnen en toch alle comfort van GPA mag verwachten.

De accessoires van GPA

Er zijn niet alleen rijhelmen van GPA, GPA heeft ook aanverwante artikelen. Denk bijvoorbeeld aan een vervangende voering voor je helm. Hoewel je doe voering van je rijhelm uit kan wassen kan soms een nieuwe voering een meer fris idee geven als je helm al een tijd mee gaat. Er zijn oorwarmers te verkrijgen welke je aan je rijhelm kan bevestigen welke je oren warm houden in de winter terwijl je omgevingsgeluiden kan blijven horen. En natuurlijk is er een tas om je rijhelm optimaal te beschermen op de momenten dat je de helm niet draagt.

Met een cap van GPA weet je dat er met passie aan gewerkt is Vele professionele ruiters hebben voor jou de cap getast waardoor je weet dat de cap aan alle kwaliteitseisen voldoet, prettig draagt en een mooi en functioneel design heeft.