Outlet

Good Boy Hondenspeelgoed

 1. Pluche Voetbal 11cm

  Pluche Voetbal 11cm

  4,04
  2
 2. Pluche Puppy Bot Roze. Geel Of LichtBlauw 15cm

  Pluche Puppy Bot Roze. Geel Of LichtBlauw 15cm

  2,54
  0
 3. Good Boy Raggy Mini Puppy 24cm

  Good Boy Raggy Mini Puppy 24cm

  4,49
  0
 4. Clean Green Bio-activator Capsules Voor Dog Loo

  Clean Green Bio-activator Capsules Voor Dog Loo

  7,19
  0
 5. Good Boy Raggy Vos

  Good Boy Raggy Vos

  6,74
  0
 6. Barkington Pluche Konijn

  Barkington Pluche Konijn

  8,54
  0
 7. Good Boy Raggy Eend

  Good Boy Raggy Eend

  6,74
  0
 8. Pluche Puppy Bot Assorti 27cm

  Pluche Puppy Bot Assorti 27cm

  4,94
  0
 9. Good Boy Raggy Lam

  Good Boy Raggy Lam

  vanaf 6,74
  0
 10. Clean Green Dog Loo

  Clean Green Dog Loo

  26,09
  0
 11. Good Boy Raggy Beer 54cm

  Good Boy Raggy Beer 54cm

  6,74
  0
 12. Barkington Gebreid Schaap

  Barkington Gebreid Schaap

  8,54
  0
Aantal per pagina:
20 100

Good Boy heeft verschillende soorten spullen, maar laten we beginnen bij de hondenspeeltjes. Deze vallen vooral op omdat ze heel erg kleurrijk zijn. Ze springen er echt uit tegenover andere merken. Het oog wil natuurlijk ook wat.

Bij de speeltjes van Good Boy wordt onderscheid gemaakt in kauwspeelgoed en pluche speelgoed. De kauwspeeltjes bestaan voornamelijk uit rubberen materialen zoals botjes, frisbees en ballen, maar ook hele creatieve artikelen zoals kauwspeeltjes in de vorm van een camper of een frisdrank flesje. Je hebt natuurlijk liever dat je hond hierop kauwt, dan op een echt flesje. De pluche speeltjes zijn heel verschillend. Hier zitten er ook tussen in de vorm van een botje, maar ook zijner veel verschillende ‘knuffelspeeltjes’ te vinden.

Daarnaast heeft Good Boy ook andere hondenbenodigdheden, zoals voerbakken, hondensnacks en zelfs benodigdheden voor het opruimen van hondenpoep. Dat komt natuurlijk altijd van pas als je een hond hebt en dit zijn echt hele handige items in je tuin te hebben. Neem maar eens een kijkje om te ontdekken wat deze ‘toiletartikelen’ inhouden.

Het speciale aan de hondensnoepjes is dat deze qua vormgeving bij een seizoen horen, namelijk de winter. Het overgrote deel van de snoepjes heeft namelijk te maken met kerstmis. Zo heeft jouw trouwe viervoeter ook een lekker kerstcadeautje. Natuurlijk smaken deze snoepjes het hele jaar door lekker en ze zijn dan ook het hele jaar verkrijgbaar. Voor je hond maakt het natuurlijk niets uit wat voor verpakking er omheen zit. Als er maar iets lekkers inzit! Ben je benieuwd geworden wat Good Boy allemaal voor leuks en lekkers heeft voor jouw hond? Kom dan een kijkje nemen in onze webshop! Het is een leuke collectie aan verschillende artikelen waar zeker iets tussen zit voor jou en je hond. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, daar zorgen wij bij Agradi voor. Nergens vindt je deze producten goedkoper!