Outlet

Golden Wave

 1. Golden Wave Kleurwax Blauwgrijs 500ml
  Outlet

  Golden Wave Kleurwax Blauwgrijs 500ml

  6,34
  0

  Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

Aantal per pagina:
20 100

Het merk Golden Wave is onderdeel van Bichemie Coatings. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie als het gaat om het produceren van diverse artikelen. Zij richten zich niet op de massaproductie. De focus ligt vooral op het ontwikkelen van producten die voldoen aan de alle kwaliteitseisen en milieu- en arboregelgeving. Dat ze de goede weg hiermee zijn ingeslagen, getuigt aan het feit dat het bedrijf meerdere certificaten heeft gekregen waaronder VOS2010. Dit certificaat bepaalt de regelgeving voor de verfbranche.

In ons assortiment van Golden Wave vind je een ruim aanbod aan diverse soorten producten. Het komt regelmatig voor dat oude meubels en vloeren hun lak verliezen. Dat is natuurlijk harstikke zonde en dit wil je dan ook graag herstellen. Vaak weet je niet waar je moet beginnen. Daarom zijn de producten van Golden Wave een uitkomst voor jouw. Hiermee kan jij heel gemakkelijk je meubels of vloeren opnieuw tot leven laten komen. Doordat jij veel keuze hebt staat ook voor jouw de meest geschikte lak ertussen. Mensen zullen denken dat je producten weer helemaal nieuw zijn maar tegelijkertijd toch oud. Naast dat wij altijd een zo compleet mogelijk aanbod willen verzorgen, bieden wij jouw ook de laagste prijsgarantie. Met onze producten blijft jouw portemonnee bespaart en koop je de beste producten heel voordelig.

Kortom, de beste artikelen van Golden Wave kom je bij ons tegen. Je meubelen en vloer zullen na het gebruik weer helemaal nieuw lijken. Het nostalgische blijft behouden waardoor het aanzien alleen maar beter wordt. Daarom koop je alle producten van Golden Wave nu heel goedkoop bij Agradi. Daar komt nog eens bij dat vele artikelen meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je nu aantrekkelijke kortingen bovenop de standaard lage prijs. Op onze Sale pagina staan nog veel meer handige producten. Ook hebben wij een Outletpagina. Hierop staan artikelen die binnenkort bij ons uit het assortiment zullen verdwijnen. Deze koop je nu nog snel met veel korting. Wees er snel bij voordat ze verdwenen zijn. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.