Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

GLORIA Drukspuiten en Sproeiers

GLORIA drukspuiten en onkruidsproeiers koop je in de online webshop van Agradi. GLORIA richt zich erg op het ontwikkelen van attributen die te gebruiken zijn in de tuin. Je tuin gaat er weer helemaal mooi uitzien dankzij deze producten. Je hoeft je nooit meer druk te maken over het feit dat je weer in de tuin moet werken. Het is zelfs nog nooit zo leuk geweest om in je tuin te werken. Daarom koop je de artikelen van GLORIA nu voordelig in de webwinkel van Agradi. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
GLORIA Handsproeiapparaat 5L 42E
€ 34,99

GLORIA Handsproeiapparaat 5L 42E

(8)
Aantal per pagina:
24

Het merk GLORIA heeft al meer dan 65 jaar ervaring met het ontwikkelen van diverse producten in de tuin. Het bedrijf past de typische Duitse kwaliteit toe aan al haar artikelen. Kwaliteit, gebruiksgemak en ontwerp zijn de kernwoorden van het merk. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten wordt er gebruik gemaakt van innovatieve technieken. Deze technieken worden dan ook toegepast in de producten. Jij vindt dus heel veel goede artikelen.

In ons assortiment hebben wij veel te bieden als het gaat om producten voor de tuin. GLORIA richt zich erg op het maken van onkruidbestrijding. In de warmere maanden groeit je tuin heel snel. Je planten en bloemen schieten in de lucht. Dat is natuurlijk erg mooi, maar het is vervelend als onkruid jouw bloemen en planten in de weg gaan zitten. Daarom is het belangrijk regelmatig je onkruid te verwijderen. Hiermee voorkom je dat het onkruid je tuin gaat overnemen en de rest van je groen laat verdwijnen. De GLORIA drukspuiten en GLORIA onkruidsproeiers zorgen ervoor dat jij jouw tuin kunt blijven beschermen. Naast dat wij een zo compleet aanbod hebben, bieden we jouw ook onze laagste prijsgarantie. Bij ons zijn alle producten te koop voor de beste prijs.

Kortom, bij ons kom je de beste producten tegen van dit merk. De tijd dat het onkruid de baas was in je tuin is voorbij. Vanaf nu krijg jij de leiding in je tuin terug. Het onkruid zal spoedig verdwijnen. Daarom koop je alle producten van GLORIA nu goedkoop in de webwinkel van Agradi. Daar komt nog eens bij dat vele artikelen nu meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je aantrekkelijke kortingen waardoor alles nog goedkoper is. Op onze Sale pagina hebben wij nog meer handige producten staan. Daarnaast hebben wij ook een Outletpagina. Op deze pagina staan de artikelen die binnenkort uit het assortiment verdwijnen. Deze koop je nu nog met veel korting. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.