Outlet

Glööckler Paardrijkleding

  1. Glööckler Wedstrijdshirt Silver Crown Wit

    Glööckler Wedstrijdshirt Silver Crown Wit

    44,96
    0
Aantal per pagina:
20 100
In samenwerking met Harald Glööckler, een Duitse mode-ontwerper, de collectie Golden Crown ontwikkeld. Glööckler was in 1987 al begonnen met het ontwerpen van kleding en is dan ook bekend geworden van een kroon-motief in zijn ontwerpen. Deze collectie heeft niet alleen kleding voor de ruiters, maar ook prachtige beenbeschermers voor je paard. De producten van deze serie Golden Crown by Glööckler zijn gemaakt met veel detail en zijn van zeer goede kwaliteit.

HKM is sinds de jaren 90 al actief met hun eigen productie. Al begon het bedrijf in de jaren 60 al met produceren, alleen werden er toen alleen textielproducten geproduceerd. Daarnaast beheerde de familie ook een manege, die tegenwoordig nog steeds in gebruik is. De passie voor de ruitersport was aanwezig en dat leidde tot de overweging naar textielartikelen voor paard en ruiter. De eerste producten waren zweetdekens en sjabrakken en waren in eerste instantie voor eigen gebruik. Binnen het team werden nieuwe producten bedacht, getest en verbeterd. In de jaren 80 werden er ook producten voor klanten geproduceerd.

Vanaf de jaren 90 waren ze bezig met eigen producties en collecties. Ze hadden het doel om de passie van de paardensport op meer en meer jonge mensen en alsmaar bredere bevolkingslaag over te brengen. Het merk wil mensen toegang bieden tot ruitersportproducten die kwalitatief goed zijn, maar ook betaalbaar. HKM wil graag dat haar producten het plezier in de paardensport verhoogt. Het merk wil graag ruitersport artikelen aanbieden voor een brede bevolkingslaag, dat betekent ook veel verschillende collecties zoals Golden Crown by Glööckler. De collecties variëren van casual rijkleding, wedstrijdkleding, kinderkleding, een mannen ruiterkledinglijn tot western. En natuurlijk de collecties voor paarden met dekjes, halsters, dekens enzovoort. Kortom, de HKM-collecties bieden genoeg variatie voor paard en ruiter, die ook nog eens betaalbaar zijn!