Outlet

Gimcat Kattensnacks

  1. € 2,49 € 1,35 -46%
    Gimcat Nutri Pockets Malt-vitaminemix 150gr
    (0)
Aantal per pagina:
20 100
De Gimcat kattensnoepjes hebben de naam Nutri Pockets. Deze snoepjes bevatten stuk voor stuk bepaalde nutriënten waar je kat behoefte aan kan hebben. Mocht je het vermoeden hebben, of zeker weten, dat je kat bepaalde voedingsstoffen tekort komt, dan kun je deze behoefte dus aanvullen met de snacks van Gimcat. Zo geeft je niet alleen een lekker, maar ook een verantwoord snoepje. Ook heeft Gimcat verschillende patés. Deze kun je geven als lekkernij of als aanvulling op het dieet van je kat. Het voordeel van deze patés is dat ze makkelijk te eten zijn, ze zijn immers zacht. Daardoor zijn ze zeer geschikt als adult kattenvoer. Het gebit van oudere katten verslijt, maar op deze manier krijgen ze toch gemakkelijk voedingsstoffen binnen. Uiteraard zijn ook jongere katten verzot op de smaak van deze patés.

Kortom, als je op zoek bent naar kattenvoer of katten snoepjes, dan zit je goed bij Agradi. Ook als je snoepjes zoekt die nog wat extra’s toevoegen aan het dieet van je kat. Daarom koop je Gimcat nu goedkoop in onze webshop. Wij hebben nog veel meer kattenvoer. Op veel van onze artikelen geldt onze stickeractie. Hiermee krijg je nog eens extra korting op de vaste lage prijs.

Bovendien kun je altijd een kijkje nemen op onze Sale pagina. Hier vind je een overzicht van alle artikelen die op dat moment in de aanbieding zijn. Wie weet ook wel kattenvoer of snoepjes. Voor echte koopjes moet je een kijkje nemen op onze Outletpagina, hier staan artikelen die ons assortiment gaan verlaten. Goedkoper vind je ze nergens. Alles wat je zoekt, bij Agradi slaag je altijd!