Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

Koop jouw Sinterklaas cadeaus bij Agradi! Alles voor paard en ruiter!

Koop jouw Sinterklaas cadeaus bij Agradi!

Gel-Eze by Shires

Gel-Eze by Shires koop je natuurlijk goedkoop in de online webshop van Agradi.nl. Gel-Eze is vooral bekend om de zadelonderleggers. Deze zadelonderleggers zijn gemaakt van gel en zorgen daardoor voor bescherming van de rug. Dit gebeurt enerzijds door het schokabsorberende vermorgen van de Gel-Eze zadelonderleggers. De impact van de ruiter en zijn of haar bewegingen wordt hierdoor optimaal opgevangen. Zo wordt de druk op de ruggengraad verminderd.
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Gel-Eze Zadel Onderlegger Grey
  € 63,80 € 60,99 -4%

  Gel-Eze Zadel Onderlegger Grey

  (1)
 2. Gel-Eze Wither Dekje Grey
  € 46,68 € 43,99 -6%

  Gel-Eze Wither Dekje Grey

  (1)
Aantal per pagina:
24 96

Verder zorgen de gelpads ook voor een antislib werking. Ze worden geplaatst tussen het zadel en het zadeldek, waardoor het wegglijden van het zadel wordt voorkomen. Dit voorkomt irritatie en zorgt voor optimaal comfort.

Daarnaast zijn Gel-Eze producten geperforeerd, waardoor het materiaal ademend is en er een luchtstroom mogelijk gemaakt wordt. Dit unieke ontwerp stimuleert het herstellen van de onderliggende weefsels. Gel-Eze heeft een optimale pasvorm en kan daardoor heel effectief schokken absorberen.

Gel-Eze by Shires maakt gebruik van de nieuwste technieken om ontwerpen te maken die het beste resultaat bieden voor jouw paard. Comfort en bescherming staan hierbij voorop. Gel-Eze is er van overtuigd dat deze combinatie voor ieder paard haalbaar is en wil hier dan ook graag een bijdrage aan leveren met de juiste producten. De gelproducten spelen hier goed op in en kunnen bijdragen aan het genieten van de paardensport op een diervriendelijke manier.

Ook is er Gel-Eze beenbescherming. Dit zijn losse elementen die onder bandages gedragen kunnen worden. Ze zijn geschikt voor op stal, tijdens transport en tijdens wedstrijden. Bovendien beschermen ze niet alleen, maar kunnen ze ook gekoeld worden. Zo kunnen ze als kompres gebruikt worden. Op deze manier kunnen ze bijdragen aan het herstellen van zware inspanningen of letsels. Gel-Eze biedt dus veel multifunctionele producten aan om jouw paard optimale bescherming te bieden tijdens het beoefenen van de sport.

Ben je benieuwd geworden wat Gel-Eze by Shires jou allemaal kan bieden? Neem dan gerust een kijkje in onze Ruitershop. Hier vindt je alle artikelen die je helpen bij de paardensport. Bovendien hebben wij altijd vele leuke aanbiedingen. Je vind deze op onze Sale pagina. Koop jouw Gel-Eze by Shires artikelen tegen de beste prijs op Agradi.nl!