• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Gel-Eze by Shires

 1. Sale
  Gel-Eze Onder Bandage Blue
  € 18,99 € 18,04 -5%
  Gel-Eze Onder Bandage Blue
  (2)
 2. Sale
  Gel-Eze Wither Dekje Grey
  € 43,99 € 32,99 -25%
  Gel-Eze Wither Dekje Grey
  (0)
 3. Sale
  Gel-Eze Zadel Onderlegger Grey
  € 59,99 € 44,99 -25%
  Gel-Eze Zadel Onderlegger Grey
  (0)
 4. Sale
  Gel-Eze Anti Slip Pad Grey
  € 34,99 € 33,24 -5%
  Gel-Eze Anti Slip Pad Grey
  (0)
 5. Sale
  Gel-Eze Zadelvormig Onderlegger Grey
  € 48,99 € 46,54 -5%
  Gel-Eze Zadelvormig Onderlegger Grey
  (0)
 6. Sale
  Gel-Eze Super Wither Dekje Grey
  € 63,99 € 60,79 -5%
  Gel-Eze Super Wither Dekje Grey
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Verder zorgen de gelpads ook voor een antislib werking. Ze worden geplaatst tussen het zadel en het zadeldek, waardoor het wegglijden van het zadel wordt voorkomen. Dit voorkomt irritatie en zorgt voor optimaal comfort.

Daarnaast zijn Gel-Eze producten geperforeerd, waardoor het materiaal ademend is en er een luchtstroom mogelijk gemaakt wordt. Dit unieke ontwerp stimuleert het herstellen van de onderliggende weefsels. Gel-Eze heeft een optimale pasvorm en kan daardoor heel effectief schokken absorberen.

Gel-Eze by Shires maakt gebruik van de nieuwste technieken om ontwerpen te maken die het beste resultaat bieden voor jouw paard. Comfort en bescherming staan hierbij voorop. Gel-Eze is er van overtuigd dat deze combinatie voor ieder paard haalbaar is en wil hier dan ook graag een bijdrage aan leveren met de juiste producten. De gelproducten spelen hier goed op in en kunnen bijdragen aan het genieten van de paardensport op een diervriendelijke manier.

Ook is er Gel-Eze beenbescherming. Dit zijn losse elementen die onder bandages gedragen kunnen worden. Ze zijn geschikt voor op stal, tijdens transport en tijdens wedstrijden. Bovendien beschermen ze niet alleen, maar kunnen ze ook gekoeld worden. Zo kunnen ze als kompres gebruikt worden. Op deze manier kunnen ze bijdragen aan het herstellen van zware inspanningen of letsels. Gel-Eze biedt dus veel multifunctionele producten aan om jouw paard optimale bescherming te bieden tijdens het beoefenen van de sport.

Ben je benieuwd geworden wat Gel-Eze by Shires jou allemaal kan bieden? Neem dan gerust een kijkje in onze Ruitershop. Hier vindt je alle artikelen die je helpen bij de paardensport. Bovendien hebben wij altijd vele leuke aanbiedingen. Je vind deze op onze Sale pagina. Koop jouw Gel-Eze by Shires artikelen tegen de beste prijs op Agradi.nl!