• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Geitenvoer

 1. € 16,99 € 13,99 -18%
  Kasper Faunafood Geitenkorrel 20kg
  (14)
 2. € 25,69
  Metazoa Alpacakorrel 25kg
  (4)
 3. € 29,99
  Metazoa Kangoeroekorrel 25kg
  (2)
 4. vanaf € 14,63
  Bronchi Block
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Het geitenvoer van Agradi is onder andere samengesteld met producten als bietenpulp, tarwe, gerst, luzerne en diverse vitaminen. Naast standaard geitenvoer heeft Agradi ook biologisch voer. Het geitenvoer is in verschillende grootte verpakkingen te verkrijgen bij Agradi. Eén van de geitenvoer producten van Agradi is Deli Nature Geiten en Hertenkorrel. Dit is goed geitenvoer wat je voor een voordelige prijs bij Agradi koopt. Dit product is tevens ook te koop als schapenvoer.

Naast geitenvoer, combineren sommige producten het voer voor verschillende dieren. Zo heeft Agradi ook voer voor geiten en herten gecombineerd. Een goed product dat door Agradi wordt aangeboden en voor meerdere soorten dieren kan worden gebruikt is lijnmeel. Dit product kan bijvoorbeeld ook aan paarden en aan schapen worden gevoerd, en kan een dier op krachten brengen wanneer deze ziek is of ziek is geweest.

Naast geitenvoer heeft Agradi ook andere producten voor geiten zoals spullen om de afrastering sterk te houden. Hier heeft Agradi bijvoorbeeld verschillende soorten schrikdraad, zowel breed als smal. Verder verkoopt Agradi ook veel gereedschap om de stal van je geiten schoon te houden, zoals mestvorken, bezems en scheppen.

Melk jij je geiten, dan heeft Agradi melkproducten om dit zo hygiënisch mogelijk te doen. Hiervoor heeft Agradi bijvoorbeeld latex handschoenen en haarnetjes. Ook uierzalf en armbescherming koop je goedkoop op Agradi.nl.

Kortom, voor alle producten voor je geiten, zoals geitenvoer en afrastering, koop je snel en goedkoop bij Agradi! Ben je opzoek naar producten voor de gezondheid van jouw geit? Kijk dan eens bij de Dierendrogist voor de mogelijkheden. Wacht dus niet, en ontdek het ruime aanbod dat Agradi voor je klaar heeft staan.