Outlet
 • Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90dagen

Gehoorzame Hond

 0
 • Artikelnummer: 44248234
 • Merk: Agradi
Prijs
€ 19,95
 • Levertijd: Binnen 2 tot 5 werkdagen
Euro icon

Wij hebben een laagste prijsgarantie *

Gehoorzame Hond productomschrijving

Negentig procent van alle honden denkt dat hij in zijn mensenroedel de baas is, terwijl honderd procent van de bazen meent dat hij zelf de baas in huis is. Honden hebben een eenvoudig, eenduidig sociaal patroon. Mensen leven in groepen en hebben ingewikkelde sociale patronen vol hoffelijke omgangsregels. Of wij nu roedeldieren zijn of misschien kuddedieren, vast staat dat wij het goed kunnen vinden met onze hond en dat we graag bereid zijn hem als gezinslid op te nemen.
Dit boek probeert gedrag van de hond te vertalen naar begrijpelijk menselijk gedrag. Het geeft inzicht in het feit dat wij mensen geneigd zijn om onze hond menselijke trekjes toe te kennen. Maar omgekeerd gebeurt dit ook ! De hond kent U hondse trekjes toe. Dit boek geeft U een cursus Honds. Aandacht wordt besteedt aan geschiedenis van de hond, de roedelrangorde, trainen met trainingsdiscs, het kiezen van een pup, probleemhonden, gedragstaal, voor- en nadelen van halsbanden en lijnen, honden en katten, de wet en uw hond en leven met kinderen. Een hond die goed gehoorzaam is heeft immers meer vrijheid dan een ongehoorzame hond.

Auteur: Henry Weesie
Jaar van verschijning: 2011
Aantal pagina's: 144
Taal: Nederlands
Hardcover

Gehoorzame Hond reviews

Maak kans op een tegoedbon van € 50,- !

Vraag en Antwoord

Stel gerust je vraag over Gehoorzame Hond

* Verplichte velden. Zie onze privacy pagina voor meer informatie .

Helaas zijn vragen ontrent prijs en levertijd niet mogelijk, omdat dit varieert. We doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden, je krijgt hiervan een notificatie via e-mail.

Bekijk ook andere Hondenboeken

 1. Outlet
  € 4,95
  Designed by Lotte Magazine
  (12)
 2. € 39,95
  Door de Ogen van de Hond
  (0)
 3. Bestseller
  € 24,99 € 18,99 -24%
  Kalmerende Signalen
  (10)
 4. € 19,95 € 7,50 -62%
  Karakterhonden Karakterbazen
  (1)