Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen bedenktijd *

40% op zomercollecties

40% op zomercollecties

Gedraag je! DVD

 0
 • Gratis verzending vanaf € 29,-
 • 90 dagen bedenktijd *
 • Ook achteraf betalen
 • Klanten geven ons een 9.1
 • Meer dan 700.000 klanten
 • Thuiswinkel Waarborg
 • Trusted Shops

Productomschrijving

Gedraag je!
Vervolg op Desperate Dogs
DVD
Taal:
Nederlands
Uitvoering:
2008-Nederland-110 minuten-
-Heeft u genoeg van het ongewenste gedrag van uw hond?
-Jeroen Oomen lost problemen eenvoudig op.
-Zo wordt u een goede baas voor uw hond.
In de ruim 22 jaar ervaring in het trainen van honden en het opleiden van instructeurs heeft honden- en mensencoach Jeroen Oomen een eigen, eenvoudige methode ontwikkeld die u, op een positieve manier, in staat stelt een echte baas te worden voor uw hond. Profiteer van al die kennis en laat u inspireren!
Uw hond zal u er dankbaar voor zijn en zich keurig gaan gedragen.
Op de eerder verschenen succesvolle DVD Desperate Dogs liet honden- en mensencoach Jeroen Oomen al overtuigend zien hoe hij problemen met honden aanpakt. Het heeft veel mensen er toe aangezet weer aan de slag te gaan met hond en de ergernis over hun hond om te zetten in plezier. Met succes!
Op deze vervolg-DVD wordt duidelijk dat de basisprincipes van zijn methode gelden voor iedere hond en praktisch ieder probleem.
Het gebruik van onder andere de clicker en de Gentle Leader wordt duidelijk gedemonstreerd. Wanneer u de aanwijzingen volgt zal het gedrag van uw hond snel verbeteren en gaat hij zich netjes gedragen. Dat maakt ons, maar ook zijn leven, er een stuk leuker op!
Franse Bulldog Diesel is een dictatortje. Van kleins af aan heeft hij het graag voor het zeggen en vindt hij het niet leuk om gehinderd of gecorrigeerd te worden. Bij het minste geringste bijt hij van zich af. Eigenaren Anne en Antoine zijn serieus met zijn opvoeding bezig geweest en zij hebben overal al advies gevraagd. Eigenlijk worden ze bang van hem, ze verliezen het vertrouwen... en het plezier in hun hond.
Jeroen Oomen komt met harde maatregelen.
Daisy, een prachtige Duitse Herder ligt binnen prinsheerlijk, lief en rustig op de bank maar buiten verandert ze in een ‘killer’. Jong, actief en sterk als ze is haalt ze flink uit naar iedere hond op straat. Ze is echt niet meer te houden. Dus komt ze alleen nog ’s ochtends heel vroeg of ’s avonds laat buiten. Haar los laten lopen kan al helemaal niet meer. Zo gaat het echt niet langer. Hoe krijgen ze Daisy weer in het gareel?

Specificaties

 • Artikelnummer: 9520710
 • Merk: Agradi

Bekijk ook andere Trainingsboeken Honden

Stel je vraag over dit artikel

Door op 'Versturen' te drukken geef je Agradi toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform de privacy policy.

We helpen je graag
 • We doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden, je krijgt hiervan een notificatie via e-mail.
 • Helaas zijn vragen omtrent prijs en levertijd niet mogelijk, omdat dit varieert.