Outlet

Frolicat Kattenspeelgoed

 1. Frolicat Dart Laser
  Outlet

  Frolicat Dart Laser

  35,78
  0

  Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

Aantal per pagina:
20 100
De ontwikkeling van deze interactieve Frolicat speeltjes is begonnen met bij een aantal huisdiertrainers en dierenliefhebbers. Als een team werk zij samen om producten te ontwikkelen die problemen zoals verveling oplossen. De speeltjes worden uitvoerig en in de praktijk getest voordat ze op de markt komen. Op deze manier kan de feedback van katten eigenaren verwerkt worden en koop jij een uitstekend product. De kwaliteit van de producten van Frolicat zijn gebaseerd op:’ THE WILL to keep being our best.’ THE WILL staat voor: Try, Honesty, Environment, Win-win-win solutions, Improvement, Listen, Last. Al deze kernwaarden zorgen ervoor date r producten ontstaan die voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden. Frolicat is echt een bedrijf dat continu bezig is om de producten die zij aanbieden steeds te verbeteren en te optimaliseren. Aan deze producten zal je kat dan ook uren plezier kunnen beleven. Dat is het doel en daar dienen de producten dan ook voor.

In onze webshop vindt je een aantal artikelen, allemaal even uniek. Het is echt de moeite waard om deze producten op je gemak te bekijken, de product omschrijving te lezen en te bedenken hoeveel plezier dit jouw kat kan bieden. En dus ook jou, want wanneer je kat aan het spelen is met een Frolicat kattenspeeltje, hoef je je geen zorgen te maken over andere dingen waarmee je kat misschien wel zou willen spelen. Ook ben jij het daar misschien niet altijd mee eens.

Kortom, kom gerust een kijkje nemen in onze webshop en laat je verbazen over de innovaties op het gebied van kattenspeeltjes. Dit is echt niet te vergelijken met een stoffen muisje of een ander speeltje waarmee je zelf iets moet doen voordat het interessant wordt voor je kat. Door deze interactieve speeltjes heb jij geen omkijken meer naar de spelbehoefte van je kat, maar kun je er wel toekijken en ervan genieten hoeveel plezier je kat kan hebben van Frolicat!