• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Frey

 1. Agradi's keuze
  Frey Hipposol hoefspray 150ml
  € 15,99 € 12,95 -19%
  Frey Hipposol hoefspray 150ml
  (117)
Aantal per pagina:
20 100

De producten van Frey zijn gemaakt om de gezondheid van je paard te bevorderen. Het merk Frey houdt zich bezig met het ontwikkelen van producten voor hoeven bij paarden.

Zo heeft Frey een speciale hoefspray ontwikkeld waarmee de hoefverzorging optimaal wordt gedaan. De producten helpen bijvoorbeeld bij de verzorging van de hoeven van paarden welke last hebben van rotstraal.

De Frey Hipposol spray is een vochtregulerende spray met natuurlijke en verzorgende ingrediënten. De hoefspray Hipposol zorgt voor een gezonde elasticiteit van de hoefhoorn. Deze hoef verzorgingsspray wordt vaak gebruikt na het aanbrengen van beslag of voor en na de weidegang. De hoefverzorgingsproducten van Frey worden ook vaak gebruikt door professionals.

Frey Hipposol heeft producten op natuurlijke basis die goed voor het milieu zijn en een duurzaam verbruik stimuleren. De producten zijn gemaakt op harsbasis. Hierdoor wordt de lucht- en vochtigheidswisseling gereguleerd. Enkele producten die in de sprays zitten zijn pijnboomhars, laurierolie en lanoline.

De sprays van Hipposol bij rotstraalproblemen hoeven maar één keer per dag aan te worden gebracht. Bij gezonde hoeven wordt het product zelfs maar één keer per week aangebracht. Ook werken de producten snel in.

Ben je op zoek naar meer producten om de hoeven van je paard te kunnen verzorgen? Neem dan eens een kijkje in onze rubriek voor hoefverzorging voor paarden.