Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Frey

Frey koop je goedkoop online bij Agradi.nl! Frey is een merk dat zich specialiseert in het maken van specialistische producten. De producten van Frey kan je vinden bij onze drogisterijartikelen voor paarden . Wil je meer weten over waar het merk Frey voor staat? Lees dan verder. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Agradi's keuze
Frey Hippo Sol Hoefspray 150ml
€ 16,50€ 14,99-9%

Frey Hippo Sol Hoefspray 150ml

(169)
Aantal per pagina:
24

De producten van Frey zijn gemaakt om de gezondheid van je paard te bevorderen. Het merk Frey houdt zich bezig met het ontwikkelen van producten voor hoeven bij paarden.

Zo heeft Frey een speciale hoefspray ontwikkeld waarmee de hoefverzorging optimaal wordt gedaan. De producten helpen bijvoorbeeld bij de verzorging van de hoeven van paarden welke last hebben van rotstraal.

De Frey Hipposol spray is een vochtregulerende spray met natuurlijke en verzorgende ingrediënten. De hoefspray Hipposol zorgt voor een gezonde elasticiteit van de hoefhoorn. Deze hoef verzorgingsspray wordt vaak gebruikt na het aanbrengen van beslag of voor en na de weidegang. De hoefverzorgingsproducten van Frey worden ook vaak gebruikt door professionals.

Frey Hipposol heeft producten op natuurlijke basis die goed voor het milieu zijn en een duurzaam verbruik stimuleren. De producten zijn gemaakt op harsbasis. Hierdoor wordt de lucht- en vochtigheidswisseling gereguleerd. Enkele producten die in de sprays zitten zijn pijnboomhars, laurierolie en lanoline.

De sprays van Hipposol bij rotstraalproblemen hoeven maar één keer per dag aan te worden gebracht. Bij gezonde hoeven wordt het product zelfs maar één keer per week aangebracht. Ook werken de producten snel in.

Ben je op zoek naar meer producten om de hoeven van je paard te kunnen verzorgen? Neem dan eens een kijkje in onze rubriek voor hoefverzorging voor paarden.