Outlet

Fox

 1. Fox Rescue Tool Rood 14cm
  Outlet

  Fox Rescue Tool Rood 14cm

  5,60
  0

  Op voorraad Voor 23:59 besteld, morgen verzonden

Aantal per pagina:
20 100

In ons assortiment hebben wij veel te bieden als het gaat om de producten van Fox. Voor iedereen zit er wel iets tussen. Als je graag in de keuken staat weet je dat messen essentieel zijn om een goede maaltijd te bereiden. Vandaar dat je bij ons een ruime keuze aan diverse soorten Keukenmessen hebt. Je maaltijd zal heerlijk zijn. Ook voor de tuinliefhebbers hebben wij genoeg. Zo heb je de keuze uit verschillende Snoeischaren. Handig natuurlijk om de planten kort te houden. Het zou tenslotte zonde zijn als je planten te groot worden. De messen van Fox bieden daar een uitkomst voor. Naast dat wij altijd een zo goed mogelijk aanbod verzorgen, bieden wij jouw ook graag onze laagste prijsgarantie. Bij ons koop je alle producten voor de beste prijs.

Het merk Fox bestaat al sinds 1977. Het is afkomstig uit de Italiaanse stad Maniago. Deze stad is de messenstad van het Zuid-Europese land. Voordat de oprichter dit bedrijf startte, had hij al veel gewerkt met messen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven. Door het gebruik van nieuwe materialen en toepassingen proberen zij zich te onderscheiden van de rest. Het bedrijf is ook door de NAVO uitgeroepen tot een officiële leverancier. Daarom weet je zeker dat je goede producten in huis haalt.

Kortom, bij ons kom je alleen de beste producten tegen. Jij kan weer heerlijk gaan kokkerellen in de keuken of je planten lekker kort snoeien met uitstekende messen. Daarom koop je nu alle producten van Fox goedkoop bij Agradi. Daar komt nog eens bij dat vele artikelen meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je nu veel korting bovenop onze standaard lage prijs. Op onze Sale pagina staan nog veel meer producten met korting. Daarnaast hebben wij ook een Outletpagina. Op deze pagina staan allerlei artikelen die binnenkort niet meer te verkrijgen zijn in ons assortiment. Daarom koop je deze nu nog wel met aantrekkelijke kortingen. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.