Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

Profiteer van korting tot 60% in onze OUTLET! >

Profiteer van korting tot 60% in onze OUTLET! >

Flybuster Trap Excl Bait 6l

 7
 • Gratis verzending vanaf € 49,-
 • 90 dagen gratis retour *
 • Ook achteraf betalen
 • Klanten geven ons een 9.2
 • Meer dan 1.000.000 klanten
 • Thuiswinkel Waarborg
 • Trusted Shops

Productomschrijving

Natuurlijk en effectief vliegenbestrijding
Vliegen zijn veroorzakers van irritaties en stress bij mens en dier. Een scala aan producten zijn er voor op de dieren, in de stal maar het zou toch mooi zijn als we ze voordat ze van buiten naar binnen komen al kunnen vangen. Dat kan tegenwoordig met de unieke Flybuster rondom de stal en de Flybuster Garden. De natuurlijke barrière tegen vliegen welke zorgt voor een vliegenreductie tot wel 90%.

Wordt geleverd excl lokstof. Klik hier voor bait/lokaas (44457508).

FlyBuster
Innovatief gepatenteerd systeem. Ontworpen uit een combinatie van internationale studies en onderzoeken voor ontwikkeling van oplossingen voor het voorkomen van vliegen op boerderijen, stallen, etc.

Lokaas
Het FlyBuster systeem is gebaseerd op een zeer effectief lokstof dat vliegen aantrekt. De vliegenval wordt geleverd excl. bait/lokaas. Klik hier voor bait/lokaas (44485534).De val
De lokstof wordt in de vliegenval gegoten, met de bijzondere ‘one way’ openingen, die worden aangebracht rondom de emmer (kliksysteem). De speciale gepatenteerde kegels zijn zo ontworpen, wanneer de vliegen eenmaal binnen zijn, ze niet weer naar buiten kunnen.

Effectief tot wel 60 dagen!

Hoe werkt het?
Gedurende de dag zijn de vliegen in loodsen, stallen en/of gebouwen te vinden om voedsel te zoeken (mest, veevoer en organische stoffen in het algemeen), ‘s nachts verlaten de vliegen deze ruimtes opzoek naar perfecte omstandigheden om in te rusten. Bij het verplaatsen van dag naar nacht worden de vliegen aangetrokken door de geur van het Flybuster lokvloeistof en zullen ze de val binnen vliegen. Met de speciale gepatenteerde ‘one-way’ kegels welke voorkomen dat de vliegen naar buiten kunnen vliegen waardoor de vliegen zullen verdrinken.

Plaatsing Flybuster TrapsLokaas
Het Flybuster systeem is gebaseerd op een zeer effectief biologisch lokaas voor vliegen. Op basis van gefermenteerde gist en ingrediënten uit de voedingsindustrie.

240 gram bait dient men in de gele emmer met 8 gepatenteerde “one way” kegels te doen en 6 ltr. water toe te voegen. Eenmaal in de emmer is er geen ontsnappen meer mogelijk voor de vliegen. Wanneer de Flybuster Trap vol zit met vliegen dient men met een zeef de vliegen te verwijderen en eventueel weer water toe te voegen.

Voordelen
• Efficiënt: verminderd de overlast van vliegen met 80% / 90%
• Milieuvriendelijk (groen): Geen effect op het milieu, niet giftig en
• Economisch: Voordelig in gebruik ten opzichte van andere systemen
• Eenvoudig in gebruik: Kant en klare toepassing, klaar voor gebruik

Mengverhouding
40 gram bait per liter water.

Succes gegarandeerd nationaal en internationaal!

Specificaties

 • Artikelnummer: 44457510
 • Merk: Agradi

Bekijk meer

Reviews

7 reviews
 • Niet zwaar (3)
 • De emmer is geel en staat niet mooi in de tuin (1)
 • Niet gemakkelijk op te hangen (1)

Anonymous uit Kortrijk op 11-4-2021

Ja, ik raad dit product aan

Werkt goed

Dit product werkt zeer goed, maar de prijs is echt niet aangenaam! Ik had zelfs medelijden met mijn pony's in verband met de geur.

M uit Vaassen op 2-7-2020

Ja, ik raad dit product aan

excellente vliegenvanger

met deze emmer vang je echt de hele buurt leeg. spul stinkt wel enorm, dus de vliegen komen van kilometers afstand naar deze emmer. ik zou m op voldoende afstand van je huis zetten (minimaal 15 meter) je moet m dagelijks legen. ik doe dat met een schuimspatel. er staat dagelijk een laag van enkele cm dode vliegen op de vloeistof

 • Niet zwaar

A uit Wezep op 25-7-2019

Ja, ik raad dit product aan

Volle emmer met vliegen!

Het werkt als een tierelier. De vliegen zijn gek op de smerige lucht die uit de emmer komt. We hebben de emmer net buiten de stal gezet en bij het aanlopen naar de stal, moeten wij ook even door de stank heen. Maar dat hebben we er wel voor over.

 • Niet zwaar
 • Niet gemakkelijk op te hangen

Wim uit Kootwijkerbroek op 14-7-2019

Ja, ik raad dit product aan

werkt goed

Een schone manier om veel vliegen te vangen. Niet te dicht bij een terras zetten ivm de geur.

H.j.m. uit Vessem op 5-7-2019

Ja, ik raad dit product aan

geen vliegenplaag dit jaar

Werkt uitstekend. de Bait is wel duur, maar gaat ook een paar weken mee.

Floortje uit Velserbroek op 16-9-2018

Ja, ik raad dit product aan

lange levertijd

Erg lang moeten wachten op deze emmers. Toen ze er eenmaal waren was de echte vliegenplaag alweer over doordat het weer omgeslagen was. Ze doen wel redelijk wat ze beloven maar toch veel geld voor een emmer met gaten...