Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Flexi-Grazer by Shires Muilbanden

Flexi-Grazer by Shires koop je voordelig online bij Agradi.nl! Flexi-Grazer by Shires is een merk dat zich specialiseert in het maken van hoogwaardige ruitersport artikelen in alle soorten en maten. Het merk heeft een gespecialiseerd aanbod aan producten die van pas kunnen komen wanneer je een paard hebt. Voor het hele assortiment van Flexi-Grazer of voor een goed overzicht van de verschillende producten kan je hier verder lezen. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Zeker in de zomermaanden lopen de meeste paarden en ponys lekker in de wei. Het nadeel hiervan is echter wel dat sommige paarden snel te dik worden waardoor ze een verhoogd risico lopen op bijvoorbeeld hoefbevangenheid. Toch wil je graag dat je paard of pony veel buiten komt en van het gras kan genieten. Om toch je paard het plezier van het gras te gunnen maar hem of haar niet te dik te laten worden heeft Flexi-Grazer een perfecte oplossing. Flexi-Grazer heeft een speciaal grasmasker ontwikkeld voor zowel paarden als ponys die te snel dik worden.

Door middel van het grasmasker van Flexi-Grazer eet het paard gecontroleerd en comfortabel zonder dat het teveel gras krijgt. Het is belangrijk dat een paard de hele dag constant een beetje voedsel binnen krijgt. Door de grasmaskers van flexi grazer wordt dit effect toegepast. Door een klein gat kan het paard steeds een beetje gras te pakken krijgen.

Flexi-Grazer by Shires heeft veel onderzoek gedaan naar de beste en meest comfortabele materialen. Hierdoor is het masker duurzaam, wasbaar en prettig om te dragen. Het hals en nekgedeelte is ergonomisch gevormd en is extra zacht doordat dit is onderlegt met een zacht materiaal. Verder zijn het hoofd en nekgedeelte vrijblijvend verstelbaar door middel van gespjes. Wanneer het paard vast zou komen te zitten met de Flexi-Grazer, zorgt een klittenbandsluiting dat deze makkelijk los gaat bij veel externe druk. Verder is het mogelijk om een halstertouw vast te klitten aan de flexi grazer door middel van een D ring.

Kijk eens in ons grote assortiment voor paarden voor meer producten voor jouw paard. In dit assortiment vind je alle producten van Flexi-Grazer by Shires en natuurlijk nog heel veel meer. Kortom, bij Agradi vind je alles voor je paard!