Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Feliway

Feliway is een synthetische kopie van het 'kopjesferomoon'. De serie bestaat uit een Feliway Spray, Feliway Verdamper en een Feliway Navulling welke via onze website besteld kan worden. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Het is bewezen dat het helpt katten gerust te stellen, te bemoedigen en dat het hen helpt om te gaan met veranderingen in hun omgeving of met andere stressvolle situaties. Nieuw in het assortiment is de Feliway Friends voor conflicten en spanningen tussen katten in huis. Van deze serie hebben we een Feliway Friends Verdamper, en Feliway Friends Navulling beschikbaar.

Feliway voor honden is verkrijgbaar onder het merk Adaptil. Het is algemeen bekend dat stress bij katten voor verschillende gezondheidsproblemen en veranderingen in het gedrag van de kat kan zorgen. Wanneer een kat zich prettig en veilig voelt in zijn omgeving, dan wrijft hij met zijn kop langs meubels of de hoeken van de muur en laat hierdoor een gezichtsferomoon achter. Dit feromoon is specifiek voor katten en brengt een boodschap van veiligheid, geruststelling en welzijn over.

Feliway bevat een kopie van de F3 fractie van de gezichtsferomonen van de kat en biedt een natuurlijke en gemakkelijke manier om te helpen bij het voorkomen of controleren van stressgerelateerde gedragingen van uw kat, zoals: in huis urine sproeien en verticaal krabben spanningen tussen katten, hierbij bewaren of herstellen van de harmonie binnen uw huishouden.

Feliway helpt ook om katten op hun gemak te stellen in moeilijke situaties of nieuwe omgevingen, zoals:- adoptie- nieuwe omgeving: verhuizen, vakantie, kattenpension, renovatie of herinrichting- nieuwe huisgenoot (een baby, een nieuw huisdier)- luidruchtige omgeving (vuurwerk, feest thuis, Kerst, Oudejaarsavond, etc.)

Feliway kan ook gebruikt worden onder begeleiding van een dierenarts of gedragstherapeut als hulp bij katten die stressgerelateerd gedrag of medische problemen vertonen.

Feliway is niet aangewezen in geval van agressie tussen katten of gericht naar de eigenaar of bij enig ander niet stressgerelateerd verschijnsel.