Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Feliway

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Feliway Navulling 48ml
  € 24,99 € 20,99 -16%

  Feliway Navulling 48ml

  (24)
 2. Sale
  Feliway Friends Navulling 48ml
  € 24,99 € 20,99 -16%

  Feliway Friends Navulling 48ml

  (3)
 3. Sale
  Feliway F3 Spray Kat
  vanaf € 16,99 -26%

  Feliway F3 Spray Kat

  (9)
 4. Sale
  Feliscratch by Feliway 9x5ml
  € 25,95 € 22,50 -13%

  Feliscratch by Feliway 9x5ml

  (0)
1
Aantal per pagina:
20 100

Feliway voor honden is verkrijgbaar onder het merk Adaptil. Het is algemeen bekend dat stress bij katten voor verschillende gezondheidsproblemen en veranderingen in het gedrag van de kat kan zorgen. Wanneer een kat zich prettig en veilig voelt in zijn omgeving, dan wrijft hij met zijn kop langs meubels of de hoeken van de muur en laat hierdoor een gezichtsferomoon achter. Dit feromoon is specifiek voor katten en brengt een boodschap van veiligheid, geruststelling en welzijn over.

Feliway bevat een kopie van de F3 fractie van de gezichtsferomonen van de kat en biedt een natuurlijke en gemakkelijke manier om te helpen bij het voorkomen of controleren van stressgerelateerde gedragingen van uw kat, zoals: in huis urine sproeien en verticaal krabben spanningen tussen katten, hierbij bewaren of herstellen van de harmonie binnen uw huishouden.

Feliway helpt ook om katten op hun gemak te stellen in moeilijke situaties of nieuwe omgevingen, zoals:- adoptie- nieuwe omgeving: verhuizen, vakantie, kattenpension, renovatie of herinrichting- nieuwe huisgenoot (een baby, een nieuw huisdier)- luidruchtige omgeving (vuurwerk, feest thuis, Kerst, Oudejaarsavond, etc.)

Feliway kan ook gebruikt worden onder begeleiding van een dierenarts of gedragstherapeut als hulp bij katten die stressgerelateerd gedrag of medische problemen vertonen.

Feliway is niet aangewezen in geval van agressie tussen katten of gericht naar de eigenaar of bij enig ander niet stressgerelateerd verschijnsel.