Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Fauna Birdproducts Vogelhuisjes en Tuinvogelvoer

Fauna Birdproducts is een merk dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen en produceren van accessoires voor vogels. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot fabrikant, importeur en exporteur op het gebied van deze accessoires. Binnen de vogelwereld is Fauna Birdproducts een bekende naam. Het bedrijf heeft dit verkregen door de goede en kwalitatief hoogwaardige producten. Het bedrijf levert producten aan vogelliefhebbers over de hele wereld. In Nederland vind je de producten natuurlijk het voordeligst in de webshop van Agradi.nl. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Fauna Birdproducts heeft verschillende kernmerken die het bedrijf maken tot wat het is en de producten de kwaliteit geven die ze hebben. Enkele van deze kenmerken zijn: al meer dan 60 jaar ervaring en kennis, een netwerk van kwekers die de producten testen voordat ze op de markt komen en flexibiliteit op verschillende gebieden. Bij Agradi vind je de artikelen van Fauna Birdproducts onder andere bij de nestkasten en tuindecoratie. Niet alleen vogelbezitters of kwekers kunnen genieten van vogels. Ook in je tuin kun je de producten van Fauna Birdproducts gebruiken om te kunnen genieten van de vogels die jouw tuin regelmatig bezoeken. Denk hierbij aan modieuze broedhuisjes die zeker niet misstaan in een moderne tuin of feeders om de vogels wat bij te kunnen voeren wanneer zij in de natuur wat minder voedsel kunnen vinden.

Je hebt er misschien al wel eens van gehoord, maar vogels zijn ook gek op pindakaas! Maar ja, een pot pindakaas in je tuin zetten is ook zo wat. Daarom heeft Fauna Birdproducts hiervoor verschillende houders ontwikkeld. Het ziet er heel leuk uit en de vogel hebben iets lekkers om te eten. Als je vogels naar je tuin wil lokken is dit wel echt een ideaal artikel! 

Kortom, of je nu kweker bent of gewoon liefhebber van vogels, bij Agradi vind je wat je zoekt. Fauna Birdproducts biedt een ruim assortiment aan nuttige en modieuze artikelen, waar zeker iets tussen zit wat jij kunt gebruiken. Het zijn zeker geen standaard vogelhuisjes en voeraccessoires. Nee met Fauna Birdproducts haal je echt iets leuks in huis, of je tuin natuurlijk. Kom dus snel kijken wat we voor jou hebben!