Outlet

Farm Fresh

  1. Farm Fresh Neofresh

    Farm Fresh Neofresh

    24,74
    0
Aantal per pagina:
20 100

Farm fresh heeft allerlei producten ontwikkeld om oppervlakten hygienisch te krijgen. FarmFresh wordt gebruikt om stallen, dierenverblijven en kennels hygiënisch schoon te krijgen.Farm fresh is een producten wat onder Neofresh valt. Neofresh heeft naast Farm fresh ook andere schoonmaak producten. Zo is er een speciaal product van Neofresh welke bedoeld is voor het schoonmaken van dieren verblijven. Dit zijn bijvoorbeeld konijnenhokken of vogelkooien. Farmfresh van Neofresh is bedoeld voor de grotere klussen zoals paardenboxen en grotere stallen. Zo is er voor ieder wat wils bij de producten van Neofresh.

Farm fresh bestaat uit bestanddelen niet niet schadelijk zijn voor dieren. De ingrediënten zijn zo samengesteld dat ook gevoelige dieren geen last krijgen van bijvoorbeeld jeuk wanneer zij in aanraking komen met het product. Farm fresh is dus een diervriendelijk schoonmaakmiddel. Verder ruikt de dierverblijfreiniger lekker, naar citronella. Dit heeft daarnaast nog als bijkomend voordeel dat het ongedierte op afstand houdt. Farm fresh is een uitstekende vervanger voor chloor en is daarnaast ook veel milieuvriendelijker dan andere schoonmaakmiddelen doordat dit product samengesteld is uit natuurlijke ingrediënten.

Farm fresh is makkelijk in gebruik, het kan worden opgelost in water waardoor je niet alles in één keer nodig hebt. Farm fresh kan gebruikt worden op heel veel verschillende ondergronden zoals tegels en andere waterbestendige oppervlakten.

Voor farm fresh en andere schoonmaakartikelen en ontsmettingsmiddelen kan je natuurlijk in de webshop van Agradi terecht. Ook voor andere producten zoals producten voor koeien. Ook voor huisdieren zijn er verschillende producten. Zo zijn er producten voor konijnen, vogels en geiten. Door leuke acties worden onze producten nog voordeliger.