Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Farm Food

Farm Food is een merk dat zich richt op het ontwikkelen en produceren van hondenvoeding. Meer informatie

Logo
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Farm Food Antlers Jumbo XXL
€ 46,95

Farm Food Antlers Jumbo XXL

(1)
Aantal per pagina:
24

Het is allemaal begonnen toen er een voer ontwikkeld moest worden als test voer voor onderzoek naar kwaliteit van verschillende hondenvoeders. Hierbij is een voer ontwikkeld op basis van rundvlees dat geschikt is voor alle honden. Dit vanuit het gedachtepunt dat alle hondachtigen in de natuur ook allemaal het zelfde eten. Na het afronden van de proef waarvoor dit voer was ontwikkeld bleek dat fokkers die mee deden aan de proef het voer wilden blijven voeren. Daarom is het toen onder de naam Farm Food, als kleinschalig concept, op de markt gebracht. In de loop der jaren is het bedrijf en de het aantal dat zij ontwikkelen enorm gegroeid. De samenstelling is nagenoeg hetzelfde gebleven; zo natuurlijk mogelijk. Dit zorgt voor kwaliteitsvoer waar alle honden van kunnen genieten.

Natuurlijk zijn deze producten ook te koop in de webshop van Agradi.nl. Je vind ze bij ons hondenvoer en de hondensnacks. Wij hebben een ruim aanbod, zodat u altijd kan vinden wat bij uw hond past. Puppy of senior, voor alle honden is er iets te vinden. Denk hierbij ook aan de Farm Food trainers, speciaal ontwikkelde beloningssnoepjes, of de verschillende kauwartikelen.

Farm Food maakt gebruik van hoge kwaliteitseisen en strenge kwaliteitscontroles waardoor een schoon en zuiver product ontstaat. Er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke producten, die tevens ook geschikt zijn voor menselijke consumptie. Zo weet je zeker dat je je hond geen voeding geeft waar je zelf vies van zou zijn. Bovendien wordt er ook geen gebruik gemaakt van kunstmatige toevoegingen zoals kleur of smaakstoffen. What you see is what you get.

Je zou denken dat door alleen gebruik te maken van natuurlijke producten het assortiment misschien wat beperkt blijft, maar dat is bij Farm Food zeker niet het geval. Er is een ruime keuze uit verschillende soorten voer en verschillende soorten kauwartikelen. Ben je benieuwd of er iets tussen zit waar je jouw trouwe viervoeter heel gelukkig mee kan maken? Kom dan snel kijken in onze webshop. De verpakkingen zijn vaak in verschillende formaten te verkrijgen, dus je kunt gerust een kleine verpakking bestellen om het eens uit te proberen. Er is immers maar één manier om erachter te komen of je het een goed product vindt!