Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

Fabdog Hondenballen

Fabdog is een merk wat zich heeft gespecialiseerd in uniek hondenspeelgoed. Je wilt uiteraard het beste voor je hond, dat verdient hij.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Sale
    FabDog Cat Heart Eyes Faball
    vanaf € 6,20 -15%

    FabDog Cat Heart Eyes Faball

    (0)
Aantal per pagina:
24 96

Ook wanneer het aankomt op speelgoed wil je unieke spullen kopen zodat het echt zijn of haar speeltje wordt. Groot of klein, jong of oud je hond verdient het beste en meest stijlvolle speelgoed. Daar zorgt Fabdog graag voor met speelgoed gebaseerd op huidige trends.

Het speelgoed van Fabdog is gebaseerd huidige trends voor honden en mensen. Een trend is dat wij mensen ons steeds meer bewust worden van de behoefte van onze honden. Welzijn is belangrijk en natuurlijk gedrag, waaronder speel gedrag, speelt hierbij een grote rol. Daarom heeft Fabdog speelballen ontwikkeld die voldoen aan de speelbehoefte van je hond.

Als je de speeltjes ziet, dan weet je meteen waarop ze gebaseerd zijn. Een echte trend. Want wie heeft er tegenwoordig geen smartphone met WhatsApp, Instagram, Snapchat of Facebook? En als je dat hebt, dan gebruik je uiteraard de emojis! Daar zijn deze speeltjes op gebaseerd. Door er alleen maar naar te kijken wordt je al vrolijk. Laat staan hoeveel je er van kunt genieten als je ziet hoeveel plezier je hond ervan heeft. Voor ieder hondenkarakter is er een bijpassende emoji. Bovendien zijn de ballen ook verkrijgbaar in de vorm van dieren zoals koeien, varkens, kippen enzovoort.

De speeltjes van Fabdog zijn zacht en daarom gezicht voor iedere hond. Van puppy tot senior. De ballen zijn zeker niet saai. Ze piepen en stuiteren en zorgen op deze manier voor optimaal speelplezier!

Als je op zoek bent naar leuk honden speelgoed zit je bij Agradi goed. Bij ons vind je de leukste speeltjes voor je hond. Daarom koop je Fabdog nu goedkoop in onze webshop. Bovendien doen vele van onze artikelen mee aan onze stickeractie. Hiermee krijg je nog eens extra korting op de vaste lage prijs. Bovendien hebben wij nog veel meer handige en leuke artikelen. Op onze Sale pagina vind je een overzicht van alle artikelen die in de aanbieding zijn. Een betere prijs zal je nergens tegenkomen. Dus wat je ook zoekt, bij Agradi slaag je altijd!