Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Exil vlooien, teken en wormenbestrijding

Exil is het antwoord tegen wormen, vlooien en teken bij uw kat of hond. Exil is het merk als het gaat om het bestrijden van vlooien, teken en wormen bij kat en hond. Zo heeft Exil onder andere Flea Free, Tick off en No Worm. Deze en andere producten van Exil zijn bij Agradi voor de laagste prijs beschikbaar. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Flea Free heeft onder andere spot-on voor zowel de hond als de kat voor verschillende gewichtsklassen van de dieren. Deze producten verspreid een stof via de talglaag over het hele lichaam van het dier welke vlooien die er mee in aanraking komen gelijk doodt. Naast spot-on is er voor de kat ook twinspot die er voor zorgt dat vlooien zich niet meer kunnen voortplanten. Ten slotte zijn er ook verschillende sprays zoals de huidspray, die op een zelfde manier als de spot-on werkt, en de omgevingsspray, die dezelfde werkwijze als de twinspot heeft. De producten van Flea Free zijn onder andere te vinden op de pagina’s vlooienbestrijding voor katten en vlooienmiddelen voor honden.

Tick Off biedt verschillende wapens tegen teken bij de hond. Zo zijn er knijpampullen die tot 4 weken lang bescherming bieden tegen teken en vlooien. Ook is er een combispray welke ook bescherming biedt tegen teken en vlooien en geschikt is voor kleinere rassen. Mocht het toch zo zijn dat uw hond onder de teken of vlooien zit is er ook de Wash Away welke direct alle teken en vlooien doodt. Ook de producten van Tick Off zijn te vinden in de vlooienmiddelen voor honden categorie.

Wormen komen bij zowel katten en honden voor en kunnen op verschillende manieren de gezondheid van uw huisdier schaden. Er zijn zelfs wormen die door mensen overgenomen kunnen worden, reden genoeg om uw huisdier regelmatig te ontwormen. No Worm heeft een aantal verschillende producten om dit snel en makkelijk te doen. De producten van No Worm zijn in verschillende vormen en maten te verkrijgen. Namelijk in kleine pilvorm bij de No Worm Pro, een pasta bij No Worm Pasta en tabletten bij No Worm Exitel & No Worm FPA. Alle producten zijn verkrijgbaar in speciale gewichtsklassen, zodat u altijd de juiste hoeveelheid voor uw hond heeft. De No Worm producten kunt u onder andere vinden bij de dierendrogist shop onder wormenkuren voor honden en wormenkuren voor katten.

Alle Exil producten zijn bij Agradi altijd goedkoop te verkrijgen.