Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

euro-star Sokken

Als ruiter is het belangrijk om kleding te hebben die perfect bij jouw en je rijdoelen aansluit. euro-star richt zich op het creëren van producten met het comfort van paard en ruiter als hoofddoel. Daarom vind je de gehele collectie van euro-star bij Agradi. Naast een opvallende, hoogwaardige kledinglijn produceert euro-star ook alle accessoires die je als ruiter nodig hebt van de hoogste kwaliteit. Zo ook de euro-star sokken.

Geen producten gevonden.

Ruitersokken verschillen van gewone sokken op een paar vlakken. Het meest opvallende is uiteraard dat euro-star rijsokken een stuk langer zijn. Ze worden gedragen over de broek tot net onder de knie. Dit zorgt er voor dat de broek mooi glad om het onderbeen zit en je makkelijk in je laarzen stapt. Ook voorkomt het een zichtbare prop onder nauwsluitende chaps.

Tijdens het paardrijden beweeg en belast je je voet op een andere manier dan bij dagelijkse beweging en andere sporten. Zo belast je vooral de bal van je voet bij het rijden en druk je je hak naar beneden waardoor je voet naar achter in je laars komt te zitten. Om de druk beter op te kunnen vangen en de huid van de voetzool goed te beschermen zijn euro-star sokken voorzien van dikkere stukken zachte stof op deze plaatsen. Niet alleen voorkomt dit slijtage aan je voet, maar ook aan de sokken zelf.

De sokken van euro-star zijn gemaakt van de nieuwste materialen waardoor ze sterk zijn en nauw aansluiten, zonder echt strak om je onderbeen te zitten. Het nieuwe, technische materiaal zorgt er voor dat je met gemak je laarzen in glijd. Ook zijn de sokken goed vocht opnemend, wat voetblessures helpt voorkomen.

Naast euro-star sokken vind je bij Agradi de gehele collectie van euro-star. Zo vind je bij ons euro-star rijbroeken en rijjasjes van euro-star voor zowel dames als heren. Ook hebben we een grote selectie van bijpassende euro-star shirts. Naast kleding voor de ruiter heeft euro-star ook een groot assortiment spullen voor het paard die naadloos bij de kleding passen zoals euro-star dekjes, oornetjes en dekens van euro-star. Zo bestel je alles van euro-star dat je nodig hebt gemakkelijk en overzichtelijk bij elkaar bij Agradi.