Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

euro-star Rijjasje

Het euro-star rijjasje is een van de belangrijkste onderdelen van het wedstrijd kostuum. euro-star levert rijjasjes van de allerbeste kwaliteit. Door gebruik te maken van hoge kwaliteit materialen en doordachte ontwerpen word een perfecte pasvorm verkregen. De idealen van euro-star om een klassiek uiterlijk te behouden passen perfect binnen de gewenste ontwerpen voor een wedstrijd rijjasje. Daarom vind je de collectie rijjasjes van euro-star bij Agradi.

Geen producten gevonden.

euro-star heeft zowel jasjes voor dames als heren. Vanuit de klassieke traditie zijn de rijjasjes verkrijgbaar in donkerblauw en zwart. De euro-star rijjasjes sluiten goed aan, maar bieden ruim voldoende bewegingsruimte voor het rijden.

Ondanks het geheel traditionele uiterlijk, zijn de jasjes gemaakt met de modernste ontwikkelingen als basis. Zo heeft euro-star gebruik gemaakt van het moderne materiaal soft-shell. Dit stevige kunststofmateriaal heeft als voordeel dat het licht rekbaar, waterdicht en geen rafels oplevert. Door het productieproces van de stof hoeven rijjasjes van dit materiaal niet gevoerd te worden. De soft-shell stof bestaat uit een gladde buitenkant en een zachte, vilt-achtige binnenkant. Hierdoor zijn de soft-shell jasjes ideaal voor wedstrijden tijdens het buitenseizoen met slecht weer.

De rijjasjes van euro-star zijn smaakvol gedecoreerd met contrasterende zakboorden en kragen. Daarnaast is de snit van de jasjes erg opvallend. Ook zijn ze, in tegenstelling tot veel andere rijjasjes, voorzien van bruikbare steekzakken die zijn gemaakt van een dunne stof, zodat hier tijdens het rijden geen prop van te zien is onder de buitenstof.

Naast de rijjasjes van euro-star vind je bij Agradi alle andere bijpassende onderdelen voor je wedstrijd outfit. Zo zijn er verschillende bijpassende euro-star shirts met boord of kraagje met een uitstekende pasvorm. Ook witte rijbroeken van euro-star voor dames en heren kun je bij ons vinden. Accessoires als sokken en riemen maken je wedstrijdoutfit helemaal af. Naast je eigen outfit heeft euro-star ook alles wat nodig is om je paard netjes op wedstrijd te laten komen. Er is ruime keuze in euro-star dekjes, oornetjes en beenbescherming in bij je kleding passende kleuren en decoraties. Zo vind je bij Agradi alles wat je nodig hebt voor je wedstrijden van euro-star gemakkelijk en overzichtelijk bij elkaar.