Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

euro-star Halster

Een mooi halster is een echte accessoire voor je paard. Een mooi, goed passend halster laat het hoofd van je paard extra mooi uitkomen. Daarnaast is een halster voor elke paarden eigenaar een van de basis benodigdheden. euro-star heeft daarom een collectie halsters die aansluiten bij de kracht van het merk: klassiek uiterlijk gecombineerd met de nieuwste ontwerpen voor het comfort van het paard en gebruiksgemak. Bij Agradi vind je de gehele collectie van euro-star, waaronder de halsters.

Geen producten gevonden.

De euro-star halsters zijn gemaakt van sterk nylon in verschillende effen kleuren. Het nylon is zacht onderlegd met neopreen om schuren en snijden te voorkomen. Naast het rustige uiterlijk worden de halsters vooral gesierd door de opvallende ringen aan de zijkanten van de neusriem: een hoefijzervormige ring met in het midden het logo van euro-star verwerkt. Alle metaalwaren van het halster zijn gemaakt van roestvrije materialen zodat ook bij veel gebruik en bewaren in vochtige omstandigheden, zoals open lucht, de ringen niet gaan roesten. De euro-star halsters zijn ruim verstelbaar bij het kopstuk met een stevige gesp en met nestels afgewerkte gaatjes.

Door de zachte voering en het gebruik van stevig materiaal van hoge kwaliteit zijn de halsters van euro-star uitstekend geschikt voor gebruik bij vervoer van je paard. De halsters uit de euro-star Pure collectie passen uitstekend bij de dekens, bandages en dekjes uit dit assortiment. Zo komt je paard mooi aangekleed in een bij elkaar passende set aan op de locatie van bijvoorbeeld een keuring of wedstrijd.

Naast halsters heeft euro-star nog veel meer producten voor jouw paard die hier bij passen zoals transportbeschermers en oornetjes. Ook voor de ruiter is er een uitgebreide collectie aan euro-star kleding. Zo zijn er ook euro-star rijbroeken, euro-star shirts en sokken van euro-star. Zo kun je samen met je paard in stijl kleden in de zelfde kleuren en ontwerpen. Alle producten van euro-star zijn van hoge kwaliteit met een uitstekende pasvorm, voor zowel paard als mens. De gehele collectie van euro-star bestel je dan ook snel en gemakkelijk bij Agradi.