Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

Espree Shampoo

Espree biedt een complete verzorgingslijn aan voor honden, katten en paarden. De producten die ze aanbieden zijn voornamelijk voor de vacht- en huidverzorging en gezondheidsproducten. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als populair merk onder dierenliefhebbers die houden van natuurlijke en biologische verzorgingsproducten.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Espree Ear Care Wipes 60st
  € 15,95 € 14,50 -9%

  Espree Ear Care Wipes 60st

  (0)
 2. Espree Tea Tree & Aloe Wipes 50st
  € 15,95 € 14,96 -6%

  Espree Tea Tree & Aloe Wipes 50st

  (0)
 3. Espree Simple Shed Shampoo 3,79L
  € 62,95 € 61,15 -3%

  Espree Simple Shed Shampoo 3,79L

  (0)
 4. Espree Simple Shed Conditioner 3,79L
  € 62,95 € 61,15 -3%

  Espree Simple Shed Conditioner 3,79L

  (0)
 5. Espree Purr 'N Natural Foam Shampoo Kat 148ml
  € 15,95 € 15,25 -4%

  Espree Purr 'N Natural Foam Shampoo Kat 148ml

  (0)
 6. Espree Puppy Pet Care Wipes 50st
  € 15,95 € 14,96 -6%

  Espree Puppy Pet Care Wipes 50st

  (0)
Aantal per pagina:
24 96

Espree is opgericht in 1989 door Teri Payne Jones. Het was een wens van haar om de passie voor dieren te combineren met haar ervaring in het ontwikkelen van natuurlijke, Aloë Vera gebaseerde producten. Teri is een echte dierenliefhebber en had daarom de droom om een natuurlijke en biologische lijn ontwikkelen voor huisdieren. Met Espree wil ze een betekenisvolle bijdrage leveren aan de dieren, die haar zoveel vreugde hebben gegeven door haar hele leven. Door de jaren heen heeft ze met een goed team verschillende natuurlijke verzorgingsproducten op de markt kunnen zetten.

Espree heeft complete verzorgingslijnen voor honden, katten en paarden. Teri heeft jarenlang plezier beleeft in de paardensport en heeft daarom een verzorgingslijn voor paarden opgericht. In deze lijn zitten producten voor de vacht- en huidverzorging voor het paard, denk aan shampoos en body wash. Daarnaast hebben ze ook natuurlijke producten die insecten moeten weren bij je paard.

Voor de gezelschapsdieren is ook een diverse verzorgingslijn ontstaan. Onze huisdieren leven vaak bij ons in huis en dat maakt verzorging een belangrijk element. Espree heeft verschillende soorten shampoos en conditioners voor katten en honden ontwikkeld. Naast de verzorgingsproducten hebben ze ook natuurlijke producten die de gezondheid moeten verbeteren. Denk aan producten tegen vlooien en insecten.

Espree heeft inmiddels een groot assortiment op de markt gebracht. Het merk begon in 1989 met slechts vijf producten die voornamelijk werden geformuleerd voor dierenprofessionals. Groomers waren erg fan van deze producten en daarmee groeide de populariteit van Espree. Groomers begonnen naar meer natuurlijke producten en oplossing te vragen. Door de jaren heeft hebben ze antwoord gegeven op deze vragen, door het assortiment uit te breiden naar meer dan 75 producten voor honden, katten en paarden. De populariteit voor Espree is in de afgelopen 10 jaar gegroeid bij huisdier eigenaren die natuurlijke en biologische producten zoeken die de problemen veilig en effectief weten op te lossen.

In het kort distribueert Espree nu producten in meer dan 25 landen over de hele wereld aan dierenprofessionals en consumenten, waarbij natuurlijke en biologische ingrediënten centraal staan.