Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

Elanco Diergeneesmiddelen

Elanco is een Belgisch bedrijf dat zich richt op de gezondheid van huisdieren wereldwijd door middel van voeding en medicatie. In Nederland koop je de producten van Elanco natuurlijk het goedkoopst in de webshop van Agradi. Elanco vind je bij de Hondendrogist en Kattendrogist.
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Elanco Otoclean Oorreiniger Hond/Kat 18x5ml
    € 19,95 € 13,95 -30%

    Elanco Otoclean Oorreiniger Hond/Kat 18x5ml

    (22)
Aantal per pagina:
24 96

Bij Elanco begrijpt men dat gezonde dieren een belangrijke rol spelen in ons leven. Huisdieren worden steeds belangrijker binnen huishoudens en gezinnen. Het daarom van belang dat hun leven zo lang mogelijk is, maar wel op een gezonde manier met een zo groot mogelijke kwaliteit van leven. Zolang je huisdier gezond is zal dit vanzelfsprekend zijn.

Maar dieren zijn net als mensen en hebben soms ook last van kwaaltjes. Elanco biedt hiervoor de juiste oplossing. Het merk ontwikkelt en biedt producten aan die veilig zijn voor mens dier en milieu. Zo kan het leven van huisdieren, en het leven van gezinnen, verrijkt worden.

Voorbeelden van kwaaltjes waar veel honden en katten mee te maken krijgen zijn vieze oren. Dit gaat jeuken en biedt ongemak voor je huisdier. Gelukkig heeft Elanco hiervoor een middel om de oren van je huisdier te reinigen. Zo kun je ge dier gemakkelijk van een probleem af helpen.

Kortom, wat je ook zoekt voor de gezondheid van je huisdier, je vindt het bij Agradi.nl. Daarom koop je de producten van Elanco nu goedkoop in onze webshop. Bovendien doen veel van onze artikelen mee aan een stickeractie. Hiermee krijg je nog eens extra korting en betaal je zeker de laagste prijs. Ben je benieuwd of het ook geldt voor het product wat jij zoekt? Kom dan kijken in onze webshop.

Bovendien hebben wij aan aparte Sale pagina waar je altijd producten vind die in de aanbieding zijn. Daarnaast hebben wij een Outlet pagina waar producten te vinden zijn die ons assortiment helaas gaan verlaten. Deze producten zijn daarom extra afgeprijsd. Wie weet vind je op een van deze pagina’s nog wel iets leuks. Wat je ook zoekt, je vindt alles bij Agradi!