• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Elanco Diergeneesmiddelen

  1. € 19,99 € 14,99 -25%
    Elanco Otoclean Oorreiniger Hond/Kat 18x5ml
    (18)
Aantal per pagina:
20 100

Bij Elanco begrijpt men dat gezonde dieren een belangrijke rol spelen in ons leven. Huisdieren worden steeds belangrijker binnen huishoudens en gezinnen. Het daarom van belang dat hun leven zo lang mogelijk is, maar wel op een gezonde manier met een zo groot mogelijke kwaliteit van leven. Zolang je huisdier gezond is zal dit vanzelfsprekend zijn.

Maar dieren zijn net als mensen en hebben soms ook last van kwaaltjes. Elanco biedt hiervoor de juiste oplossing. Het merk ontwikkelt en biedt producten aan die veilig zijn voor mens dier en milieu. Zo kan het leven van huisdieren, en het leven van gezinnen, verrijkt worden.

Voorbeelden van kwaaltjes waar veel honden en katten mee te maken krijgen zijn vieze oren. Dit gaat jeuken en biedt ongemak voor je huisdier. Gelukkig heeft Elanco hiervoor een middel om de oren van je huisdier te reinigen. Zo kun je ge dier gemakkelijk van een probleem af helpen.

Kortom, wat je ook zoekt voor de gezondheid van je huisdier, je vindt het bij Agradi.nl. Daarom koop je de producten van Elanco nu goedkoop in onze webshop. Bovendien doen veel van onze artikelen mee aan een stickeractie. Hiermee krijg je nog eens extra korting en betaal je zeker de laagste prijs. Ben je benieuwd of het ook geldt voor het product wat jij zoekt? Kom dan kijken in onze webshop.

Bovendien hebben wij aan aparte Sale pagina waar je altijd producten vind die in de aanbieding zijn. Daarnaast hebben wij een Outlet pagina waar producten te vinden zijn die ons assortiment helaas gaan verlaten. Deze producten zijn daarom extra afgeprijsd. Wie weet vind je op een van deze pagina’s nog wel iets leuks. Wat je ook zoekt, je vindt alles bij Agradi!