Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

AGRADI’S GROTE VOORJAARSWINACTIE t.w.v. €15.000, bekijk het hier

AGRADI’S GROTE VOORJAARSWINACTIE t.w.v. €15.000, bekijk het hier

Efrata Paardenverzorging

Efrata is een natuurproduct met een genezende werking gericht op paarden. Het merk richt zich op de gezondheid en verzorging van paarden. De unieke formule van Efrata bestaat uit de Dode Zee mineralen. Ze bieden natuurproducten aan met een weldadige zuivering van huid en haard van het paard, die de manen en huid moeten laten stralen. Het assortiment bestaat uit balsem, gel voor de spieren en bindweefsel, mokzalf, shampoo en staart en manen spray. 
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Efrata Dode Zeezout Cooling Gel 500ml
    € 14,95

    Efrata Dode Zeezout Cooling Gel 500ml

    (0)
Aantal per pagina:
24 96

Dode Zee mineralen hebben een positieve invloed op de huid. De heilzame werking van deze mineralen is al duizenden jaren bekend. Efrata is dit gaan gebruiken in verzorgingsproducten voor paarden. Deze mineralen zorgen namelijk voor het chemische evenwicht in de cellen van de huid van het paard. Ze controleren en zorgen voor de functie van de cellen en de waterhuishouding ervan. De mineralen werken goed in op de spieren en het zenuwgestel en begint daarmee een reinigingsproces va de cellen. 

De natuurlijke lijn van Efrata is ontstaan onder de naam Nature’s Hold. Dit merk is in de jaren tachtig opgericht met een lijn voor menselijk gebruik, gebaseerd op Dode Zee Zout, plantaardige oliën en kruidenextracten. Het hielp mensen met verschillende huidklachten op een effectieve manier. Gezien de positieve opmerkingen zijn ze meer producten gaan ontwikkelen. 

Toen ontstond de lijn Efrata, die speciaal ontwikkeld is voor paarden. De passie voor paarden is bij de oprichter(s) gebleven en dat gaf het gevolg aan de paardenlijn. Het is ontstaan met de gedachtegang dat paarden ook het recht hebben op verzorgingsproducten, die op een natuurlijke wijze werken en het lichaam ondersteunen. 

Het uiterlijk van het paard moet er goed en verzorgd uitzien, maar de onderliggende organen hebben ook voeding en ondersteuning nodig om de gezondheid optimaal te houden. Een goede bloedsomloop moet daarbij niet vergeten worden. De verzorgingslijn Efrata vertoont veel overeenkomsten met de menselijke lijn. Er werd hiervan uit gegaan dat de natuur het beste antwoord geeft op de vraag van de verzorging voor mens en dier.

In het kort bevatten de producten van Efrata natuurlijke producten die de gezondheid van jouw paard op een gezonde manier onderhouden, zowel het uiterlijk als de organen.