Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

EDA Jerrycans

EDA is een merk dat je hoogstwaarschijnlijk tegenkomt in de online webwinkel van Agradi. Het merk produceert vele artikelen van plastic die bedoeld zijn om te gebruiken in de buitenlucht. Doordat het om plastic producten gaat, zijn ze niet zo heel zwaar en dus makkelijk te verplaatsen. Ideaal dus om in huis te hebben. Daarom dat wij deze artikelen dan ook aanbieden in de webshop van Agradi. Bij Agradi koop je alleen de beste producten van EDA. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Eda Jerrycan met Tuit Wit
Vanaf€ 11,50

Eda Jerrycan met Tuit Wit

(12)
Eda Benzine jerrycan Met tuit Rood 20L
€ 18,75

Eda Benzine jerrycan Met tuit Rood 20L

(2)
Aantal per pagina:
24

In ons assortiment kom je veel verschillende soorten producten tegen. Wel hebben ze allemaal een overeenkomst. Ze zijn allemaal gemaakt om buiten te gebruiken. Wanneer je producten van EDA besteld hebt, kan je rustig achterover hangen want je weet zeker dat je kwalitatieve artikelen in huis gehaald hebt. Het is natuurlijk fijn om dit te weten omdat je niks hebt aan producten die snel stuk zijn. Daarom dat je bij ons alleen maar uitstekende artikelen koopt. Wij vinden het belangrijk om jouw goede opties aan te bieden waar je echt iets aan hebt. Daarnaast willen we onze website ook zo toegankelijk en klantvriendelijk mogelijk houden. Het maakt het niet gemakkelijker als je lang moet zoeken voordat je je gewenste producten vindt. Daarom blijven wij onze website steeds weer verbeteren. Een van deze verbeterpunten is dat wij onze producten netjes verdelen in categorieën. Hiermee willen we bereiken dat het je makkelijker je artikelen vindt. De meeste producten kom je tegen bij onze jerrycans en parasols.

Het merk EDA is een Frans merk dat zich specialiseert op het produceren van plastic producten. Zij ontwerpen, produceren en brengen de artikelen op de markt speciaal voor de outdoor artikelen sector. Het bedrijf heeft een aantal voorwaarde waar haar eigen producten aan moeten voldoen. Zo moeten ze innovatief zijn, praktisch en duurzaam. Daarnaast wordt er ook gelet op het milieu door rekening te houden met de materialen en het productieproces.

Kortom, wij bij Agardi hebben alle producten die je moet hebben van EDA. Met deze artikelen kan je bijvoorbeeld gemakkelijk je parasol opzetten of vloeistoffen bewaren met de jerrycans. De producten van EDA koop je nu voor de standaard lage prijs van Agradi. Daar komt nog eens bij dat vele artikelen nu meedoen aan de stickeractie. Hiermee krijg je extreem veel korting boven op de standaard prijs. Ook hebben wij nog veel meer andere producten die aan deze aantrekkelijke actie meedoen. Deze vind je op onze Sale pagina. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.