Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

De mooiste collecties shop je hier >

De mooiste collecties shop je hier >

Ectodex

Voor goed voor je hond zorgen met de producten van Ectodex. Om de beste verzorging van je huisdieren te garanderen heeft Agradi een uitgebreid assortiment aan diergeneesmiddelen. Deze producten zijn bewezen effectief en zorgen ervoor dat alle kwalen die je trouwe viervoeter maar kan hebben worden opgelost. Voor honden is er ook een speciaal assortiment aan diergeneesmiddelen, hierbij behoort dan ook Ectodex. Ectodex is speciaal voor honden ontwikkeld die problemen ervaren met demodex-infecties. Ectodex is een een merk wat onder MSD Animal health valt.
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Ectodex Ectodex 6 x 50 ml
    € 174,99 € 113,04 -35%

    Ectodex Ectodex 6 x 50 ml

    (1)
Aantal per pagina:
24 96

De Demodex mijt komt onder andere voor bij honden. Een demodex infectie zorgt bij de hond voor diverse huidklachten en is dus er vervelend. Demodex komt vaak voor bij jonge honden die nog geen goede afweer hebben. De mijt wordt ook door een gezond dier meegedragen maar levert geen problemen op zolang de afweer van de hond goed is. De problemen spelen pas op wanneer je hond een verminderde weerstand heeft. De mijt waar Ectodex voor ontwikkeld is, toont zich onder andere door ernstige huidontstekingen maar kan ook een klein kaal plekje zijn. Wanneer het zo’n klein plekje is, zal het lichaam van je hond zich soms kunnen herstellen zonder hulp, maar wanneer het gaat om meerdere plekken die steeds verergeren is er hulp nodig van Ectodex.

De demodex mijt kan erg vervelend zijn voor zowel de hond als het baasje. Gelukkig is er een middel genaamd Ectodex ontwikkeld welke deze vervelende demodex mijt bestrijd en de huid behandeld. Het medicijn Ectodex is gemaakt in de vorm van een emulsie concentraat wat kan worden opgelost in water en vervolgens makkelijk uitwendig kan worden aangebracht op de huid van de hond. Het is de bedoeling dat de Ectodex oplossing ongeveer eens in de week wordt aangebracht op de huid. Hierna zijn de mijten verdwenen en kan je hond weer probleemloos verder.

Ectodex wordt geleverd in hoeveelheden van 50 ml en per 6 stuks per verpakking. Genoeg om je hond dus goed te kunnen behandelen. Ectodex mag gebruikt worden bij honden vanaf drie maanden oud. Ectodex koop je extra voordelig in de webshop van Agradi, naast alle andere diergezondheidsproducten uit onze drogisterij.