• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Ecopets Urinegeur en Vlekverwijderaar

 1. € 4,99 € 3,49 -30%
  Ecopets Potenwax push-up stick 15 ml
  (1)
 2. Sale
  € 9,95 € 8,46 -15%
  Ecopets Krachtige Kooireiniger 750ml
  (1)
 3. Outlet
  € 19,95 € 14,57 -27%
  Ecopets Krachtige Kooireiniger Concentraat 1ltr
  (0)
 4. Sale
  € 59,95 € 56,95 -5%
  Ecopets Krachtige Kooireiniger Concentraat 5ltr
  (1)
 5. Sale
  € 29,95 € 28,45 -5%
  Ecopets Krachtige Kooireiniger Concentraat 2ltr
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

De producten van Ecopets zorgen voor een krachtige reiniging en bevatten zeer weinig tot geen chemische stoffen. Hierdoor zijn de producten niet schadelijk voor je huisdier en het milieu. Ecopets  zorgt voor een reiniging van dierverblijven, maar ook voor het verwijderen van vieze geurtjes door bijvoorbeeld urine.

Je vindt de artikelen bij de kattenbakken en producten die passen bij de vitaliteit van een hond. Een van de meest gebruikte Ecopets producten van dit merk in onze webshop zijn de urinegeur- en vlekverwijderaars. Hiervan zijn verschillende producten verkrijgbaar. De producten zorgen ervoor dat de geur en de vlekken verdwijnen. Dit gebeurd op basis van de biologische samenstelling met probiotica die ervoor zorgt dat enzymen worden geactiveerd. De biologische componenten blijven zich continu vermenigvuldigen waardoor de vervuiling hier steeds opnieuw aan hecht. Dit zorgt voor een krachtige reiniging. Daarnaast is een serie aan kooi reiniginsproducten van Ecopets verkrijgbaar. Deze zijn geschikt om kooien of verblijfsruimten van dieren schoon te maken, maar ook bijvoorbeeld vervoerskooien of manden. Het verwijderd hardnekkige vervuilingen en uitwerpselen of ontlasting en laat vervolgens een frisse geur achter.

De producten om de omgeving van dieren te reinigen zijn op bijna alle verschillende materialen, onder andere hout, glas, kunststof en metaal, te gebruiken zonder beschadigingen aan te brengen. Daarnaast zijn er ook nog reinigingsproducten voor de dieren zelf. Zoals een shampoo, die uitermate geschikt is voor dieren met een gevoelige huid. Deze shampoo werkt, net als de andere producten, goed om ontlastingsvlekken te verwijderen.

Kortom, ben jij benieuwd naar de krachtige werking van deze biologisch verantwoorde reinigingsmiddelen? Kijk dan snel in onze webshop om uit te vinden welk Ecopets product het best aan sluit bij jouw wensen. Het zijn eerlijke producten voor mens, dier en milieu. In onze webshop koop je ze uiteraard ook voor een eerlijke prijs.