• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Easycare Hoofboots

 1. Sale
  € 0,90 € 0,86 -4%
  Easy Hoof Block rubber 1st
  (5)
 2. € 1,00 € 0,95 -5%
  Easy Hoof Block Hout
  (0)
 3. Sale
  € 12,70 € 10,79 -15%
  Hoof Knife Easy R/L Deens model 1 st
  (2)
 4. Sale
  € 12,70 € 10,79 -15%
  Hoof Knife Easy R Deens model 1 st
  (0)
 5. € 50,35 € 47,83 -5%
  Easy Hoof Block Pistool 180ml 1 st
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Bij Easy Care richten ze zich op het paard en hun menselijke partners. Het bedrijf produceert en distribueert beproefde paardenproducten. Deze producten hebben elk een doel die de prestaties moet verbeteren, bescherming moet bieden, het comfort van het paard en ruiter moeten verhogen en de algemene paardenervaring moet verrijken. De huisvesting van het paard heeft de gedurende vijfduizend jaar een significante impact gehad op de menselijke geschiedenis dan elk ander dieren. Het doel van EasyCare is om de toekomst van paard en ruiter relatie zo vervullend en opwindend als het verleden te maken.

Het merk is ontstaan in 1970 met de uitvinding van de eerste EasyBoot door Dr. Neel Glass. Deze hoefschoen was destijds ontwikkeld voor het geliefde familiepaard die ernstig last had van een ziekte aan de hoef. Het merk is sindsdien uitgegroeid tot een hele lijn aan hoefschoenen die dienen als goed alternatief van het hoefijzer. Ze hebben goede innovatieve hoefschoenen kunnen ontwikkelen door de toewijding, de wens en de zorg van een team van mensen. 

EasyCare is een bedrijf dat zich groot maakt voor paarden. Ze blijven producten ontwikkelen om de comfort en de prestaties van paard en ruiter te verhogen en ondersteuning te bieden. Tegenwoordig zijn ze meer toegewijd dan ooit om hoefschoenen te ontwikkelen met specifieke eigenschappen en opties waarmee paardeneigenaren een natuurlijke hoefverzorging voor hun paarden kunnen bieden.

Het merk heeft verschillende soorten hoefschoenen. Je kiest een hoefschoen afhankelijk van het gebruiksdoel. Er zijn hoefschoenen voor lange of korte ritten en voor verschillende soorten terrein. Daarnaast worden hoefschoenen ook gebruikt voor het aanbrengen van medicatie op de hoef. EasyCare heeft verschillende hoefschoenen die je kunt gebruiken voor het weken, behandelen of het ontlasten van de hoeven. Met een hoefschoen kun je hoef schoonhouden in een beschermde omgeving en medicatie geven op de juiste plaats, maar je kunt ook kompressen aanleggen. Meet de breedte en de lengte van de hoef van je paard op en kies aan de hand daarvan de juiste maat. 

In het kort biedt EasyCare de juiste hoefschoenen voor verschillende hoefproblemen bij paarden. De innovatieve ontwerpen van het merk bieden optimale comfort voor het paard en ondersteunt de hoefverzorging op het hoogste niveau.