Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Easycare Hoofboots

EasyCare is merk dat innovatieve hoefschoenen ontwikkelt voor in de ruitersport. De EasyCare hoefschoenen zijn ontworpen om te helpen bij uiteenlopende hoefproblemen. De hoefschoenen zijn gemaakt van thermoplastisch en duurzaam polyurethaan. Bij Agradi hebben we een hulpstuk van EasyCare om overbodige hoeveelheden vuil uit de hoefschoen te houden. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Bij Easy Care richten ze zich op het paard en hun menselijke partners. Het bedrijf produceert en distribueert beproefde paardenproducten. Deze producten hebben elk een doel die de prestaties moet verbeteren, bescherming moet bieden, het comfort van het paard en ruiter moeten verhogen en de algemene paardenervaring moet verrijken. De huisvesting van het paard heeft de gedurende vijfduizend jaar een significante impact gehad op de menselijke geschiedenis dan elk ander dieren. Het doel van EasyCare is om de toekomst van paard en ruiter relatie zo vervullend en opwindend als het verleden te maken.

Het merk is ontstaan in 1970 met de uitvinding van de eerste EasyBoot door Dr. Neel Glass. Deze hoefschoen was destijds ontwikkeld voor het geliefde familiepaard die ernstig last had van een ziekte aan de hoef. Het merk is sindsdien uitgegroeid tot een hele lijn aan hoefschoenen die dienen als goed alternatief van het hoefijzer. Ze hebben goede innovatieve hoefschoenen kunnen ontwikkelen door de toewijding, de wens en de zorg van een team van mensen. 

EasyCare is een bedrijf dat zich groot maakt voor paarden. Ze blijven producten ontwikkelen om de comfort en de prestaties van paard en ruiter te verhogen en ondersteuning te bieden. Tegenwoordig zijn ze meer toegewijd dan ooit om hoefschoenen te ontwikkelen met specifieke eigenschappen en opties waarmee paardeneigenaren een natuurlijke hoefverzorging voor hun paarden kunnen bieden.

Het merk heeft verschillende soorten hoefschoenen. Je kiest een hoefschoen afhankelijk van het gebruiksdoel. Er zijn hoefschoenen voor lange of korte ritten en voor verschillende soorten terrein. Daarnaast worden hoefschoenen ook gebruikt voor het aanbrengen van medicatie op de hoef. EasyCare heeft verschillende hoefschoenen die je kunt gebruiken voor het weken, behandelen of het ontlasten van de hoeven. Met een hoefschoen kun je hoef schoonhouden in een beschermde omgeving en medicatie geven op de juiste plaats, maar je kunt ook kompressen aanleggen. Meet de breedte en de lengte van de hoef van je paard op en kies aan de hand daarvan de juiste maat. 

In het kort biedt EasyCare de juiste hoefschoenen voor verschillende hoefproblemen bij paarden. De innovatieve ontwerpen van het merk bieden optimale comfort voor het paard en ondersteunt de hoefverzorging op het hoogste niveau.