Outlet

Easy Leather

  1. Easy Leather 2 in 1 Cleaner & Conditioner 100ml

    Easy Leather 2 in 1 Cleaner & Conditioner 100ml

    9,95
    2

    Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

Aantal per pagina:
20 100
Easy Leather heeft alles samengebracht in een product, waarmee je lederwaren schoon kan maken en conditioneren. De Cleaner en Conditioner is een zachte crème zeep in een handige verpakking. In de verpakking zit namelijk een spons waarmee je de lederwaren kan schoonmaken. Easy Leather is speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken en conditioneren van lederwaren voor de ruitersport. Denk aan zadels, teugels, hoofdstellen, laarzen, jassen enzovoort.

Easy Leather heeft een effectieve formule ontwikkeld voor het schoonmaken van lederwaren. De formule verwijderd vuil diep in de poriën van bijvoorbeeld je zadel. De gebalanceerde formule bestaande uit conditionerende ingrediënten die de lederwaren beschermt, maar aan de andere kant ook voedt. Dit kan allemaal gedaan worden in één snelle en eenvoudige behandeling. De formule is gebaseerd op een oud recept. Het is ontwikkeld op basis van pure olijfolie met een emulgerend effect dat het leer zeer effectief schoonmaakt, maar ook conditioneert. Hierdoor blijft het leer soepel en bewegelijk. 

Het merk is ontwikkeld voor ruiters om de lederwaren voor de paardensport op makkelijke en snelle manier te kunnen onderhouden. Het vergt veel tijd om met verschillende producten de lederwaren schoon te maken en te behandelen om het soepel te houden. Vooral ruiters die veel wedstrijden rijden, zullen de lederwaren vaak moeten schoonmaken. Easy Leather wil met dit product het makkelijker maken voor ruiters om de rijuitrusting te verzorgen en mooi te houden.

Kortom, Easy Leather reinigt, voedt en beschermt de lederwaren. Het geeft het leer een frisse en verzorgde uitstraling, wat voor veel wedstrijdruiters een pre is. Door de voedende bestanddelen in de formule blijft het leer soepel en zacht. Het gebruik is super simpel en snel in gebruikt, waardoor jij meer tijd over hebt voor je paard.