Outlet

Duo-Op Vlooienbestrijding

  1. Duo-Op Omgevingsspray tegen Vlooien in huis
    Nieuw

    Duo-Op Omgevingsspray tegen Vlooien in huis

    10,79
    0
Aantal per pagina:
20 100

Vlooien zijn hele kleine parasieten die zich op de huid van dieren bevinden. Zij zorgen voor jeuk bij zowel mens en dier en zijn erg vervelend om te hebben. De volwassen vlooi bevindt zich op het dier en zorgt voor de jeuk. Vlooien komen uit eitjes waar larven uitkomen die zich via een verpoppingsfase zich uiteindelijk ontwikkelen in de volwassen vlooi. Voordat de vlooi volwassen is bevindt deze zich in principe niet op het dier. Als u en uw dier last hebben van vlooien is het dus belangrijk om zowel de vlooien op uw dier, als de toekomstige vlooien in de omgeving aan te pakken.

De producten van Duo-Op bevatten pipetten met daarin een vloeistof die uw hond of kat tegen vlooien beschermt. Deze kan eenvoudig toegediend worden in de nek van uw dier en verspreid zich vervolgens automatisch door het hele dier. Ook heeft Duo-Op een spray die gebruikt kan worden om de omgeving vlooi vrij te krijgen. Deze spray bestrijd zowel vlooien als vlooienlarven en werkt 4-6 weken. De verschillende producten voor verschillende dieren en gewichtsklassen zijn te herkennen aan hun felle kleuren. De Duo-Op producten zijn onder andere te vinden in vlooienmiddelen voor honden en vlooienmiddelen voor katten.

Alle producten van Duo zijn niet alleen eenvoudig en snel te gebruiken, maar zijn ook veilig voor ieder huishouden, dus ook voor huishoudens met kleine kinderen. Alle producten zijn uitvoerig gecontroleerd en als veilig bevonden door de Nederlandse overheid.