• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Drukspuiten

 1. Outlet
  Drench +inject Canule 2005 23ml
  € 92,50 € 75,00 -19%
  Drench +inject Canule 2005 23ml
  (0)
 2. Outlet
  Drench + Tank
  € 85,50 € 72,50 -15%
  Drench + Tank
  (0)
Aantal per pagina:
20 100
 
Men kan bijvoorbeeld kiezen voor de Matabi IK9 Industriële drukspuit, dit is een industriële druksproeier met een nuttige inhoud van zes liter. Het product is gemaakt van materialen welke weerstand bieden tegen verschillende chemische producten. Ook kan gekozen worden voor de GLORIA Handsproeiapparaat 262, een kunststof pomp met een grote capaciteit. Het product bevat een extra zeef wat vuildeeltjes opvangt, waardoor wordt voorkomen dat er een ontstopping ontstaat in de sproeidop. Wanneer men liever voor een kleinere variant gaat, kan gekozen worden voor de drukspuit Thema. Dit is de ideale handsprayer voor alle voorkomende werkzaamheden. 
 
In deze productcategorie zijn ook vele rugspuiten te vinden. Deze rugspuiten zijn zo gemaakt dat men ze op de rug kan dragen en zich vrij rond kan bewegen. Er kan onder andere gekozen worden voor de Volpi Rugspuit Super Imbattiblle Stainlesstank. Dit product is gemaakt van roestvrijstaal en is uitgerust met een handige pomphendel die tijdens het dragen gemakkelijk te bedienen is. Door de bevestigde draagriem is het draagcomfort optimaal.
Ook kan gekozen worden voor de Matabi Superagra-16 Rugspuit, dit is een middeldrukspuit. De druk wordt verkregen door de pompstang op en neer te bewegen. Het product heeft een spuitstok van glasvezel en is licht in gewicht. Ook dit product heeft een draagriem, en in combinatie met het lichte gewicht is het draagcomfort zo optimaal mogelijk.

Ook zijn in deze productcategorie verschillende losse onderdelen te koop voor de hoge drukspuiten. Zo kan men voor de apparaten van Gloria een los spuitscherm halen. Dit spuitscherm zorgt voor economischer en veiliger sproeien en tevens voorkomt het dat het gewas wordt beschadigd. Voor de apparaten van het merk Kerbl zijn verschillende afdichtingsringen verkrijgbaar. Voor de verschillende onderdelen kun je even een kijkje nemen in deze productcategorie!