• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Mokzalf

  1. € 24,95
    Synovium Mudcare 250g
    (1)
Aantal per pagina:
20 100
Mok kan men onder andere herkennen aan de korstjes die in de kootholte ontstaan, daarbij kleurt de kootholte vaak rood. Het paard zal erg veel jeuk hebben aan de korstjes en daarbij kan een dik been ontstaan. Door dit dikke been kan het voorkomen dat het paard kreupel gaat lopen. Het is dus belangrijk dat mok zoveel mogelijk wordt voorkomen. Wanneer het dan toch voorkomt dat het paard mok heeft gekregen, hebben we bij Agradi de juiste producten om deze aandoening te verhelpen.
 
Er zijn verschillende zalven die mok kunnen verhelpen en zelfs kunnen voorkomen dat mok ontstaat. Deze zalven kan men eenvoudig in de kootholte of de desbetreffende plekken aanbrengen, waarna de zalf zijn werk doet. Voor het gewenste resultaat zal men deze behandeling enkele dagen moeten herhalen. Deze zalven zijn onder andere verkrijgbaar van de merken Sensipharm, PrimeVal en Grand National. Er kan gekozen worden voor een pot met daarin mokzalf, of voor een tube.
 
Naast de zalven is er echter ook druppels verkrijgbaar voor de inwendige huidverzorging. Deze druppel werkt beschermend en verhoogt de vitaliteit, daarnaast ondersteunt dit product het herstellend vermogen van de huid. Puur Natuur Mok kan men rechtstreeks in de paardenmond geven door middel van een spuitje, maar er kan echter ook voor gekozen worden om de druppels in het drinkwater te vermengen. Men moet dan wel goed in de gaten houden dat het drinkwater ook werkelijk wordt opgedronken door het paard. Wanneer het paard op de bovengenoemde manieren het product niet wil eten, kan er ook voor gekozen worden om het op een stuk brood of wat anders lekkerste druppelen.