• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Dreumex Handreiniger en Handreinigingsgel

  1. Sale
    € 27,99 € 23,79 -15%
    Handreiniger Special SP 42
    (4)
Aantal per pagina:
20 100

In ons assortiment heb je een ruime keuze aan diverse soorten producten. Met deze artikelen worden je handen heerlijk schoon en blijven ze fris. Na de aankoop van Dreumex producten weet je zeker dat je hoogwaardige kwaliteitsproducten besteld. Dit is natuurlijk heel fijn omdat je niks hebt aan producten die niet goed zijn. Wij bij Agradi vinden het belangrijk om jouw goede artikelen aan te bieden. Je handen waren nog nooit zo schoon na het gebruik van Dreumex handreinigers. Ook willen wij graag dat onze webshop erg toegankelijk voor jouw blijft. Wij zijn dan ook steeds opzoek hoe we onze website zo goed mogelijk kunnen houden. Daarom dat wij onze producten netjes verdelen in categorieën zodat je snel en gemakkelijk jouw artikelen vindt. Dreumex kom je tegen bij onze handreinigers met bijvoorbeeld de Dreumex garagezeep, handcrème en ontvetters.

Het merk Dreumex heeft al jaren ervaring. Het bedrijf heeft inmiddels al meer dan 55 jaar ervaring op het gebied van reinigingsmiddelen voor de zware vervuilingen. Het bedrijf doet het zelfs zo goed dat het een van de toonaangevende bedrijven in Europa is. Dreumex heeft veel kennis en ervaring en daarmee heeft het een totaalpakket van moderne en hoogwaardige producten weten te ontwikkelen. De producten beschermen, reinigen en verzorgen de handen waardoor je gezondheid niet in gevaar komt. 

Kortom, wij van Agradi hebben alle handige producten van Dreumex in huis die jouw handen beschermen. Nadat je klaar bent met werken, herken je je handen niet meer terug. Bovendien koop je de producten van Dreumex voor de goedkoopste prijs. Daar komt onze aantrekkelijke stickeractie nog een bovenop. Hiermee krijg je veel korting op de standaard lage prijs. Hierdoor koop jij je producten nog voordeliger. Wat wil je nou nog meer? Daarnaast hebben wij ook nog andere artikelen in de aanbieding. Deze hebben wij allemaal verzameld op onze Sale pagina. Neem daar dus snel ook een kijkje! Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.