Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Dräger Gelaatmaskers

Dräger koop je voordelig online bij Agradi.nl! Dräger is een merk dat zich specialiseert in het maken van hoogwaardige producten voor mensen uit verschillende sectoren. Het merk heeft een groot assortiment aan functionele en handige gelaatmaskers waarbij je veiligheid wordt gegarandeerd. De producten van Dräger bevinden zich in ons assortiment aan kleding. Om meer informatie over de Dräger te krijgen kan je nu verder lezen, bezoek ook eens onze website voor ons ruime assortiment aan kleding. Meer informatie

Logo
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Dräger is een onderneming die voorop loopt op de internationale markt op gebied van medische en veiligheidstechnologie. Sinds 1889 helpt Dräger bij het beschermen, ondersteunen en redden van levens met haar geavanceerde producten. Dräger levert onder andere aan ziekenhuizen, brandweerkazernes, de chemische industrie en de scheepvaart.

De veiligheidsproducten van Dräger zijn in te delen in verschillende producten. Zo levert het merk bijvoorbeeld reddings- en beschermingssystemen zoals filtersystemen. Ook zijn er diverse veiligheidsmaterialen heeft Dräger gehoorbeschermers die uitstekend het geluid dempen bij het klussen.

De gehoorbeschermers van Dräger zijn in verschillende varianten te verkrijgen. Ook zijn er in de webshop van Agradi verschillende filtermaskers te vinden. Deze filters zijn ervoor om giftige gassen en stof te weren zodat dit niet wordt ingeademd. Er zijn verschillende combisets verkrijgbaar van de ze filtermaskers van Dräger. De maskers kunnen gebruikt worden bij het klussen, bijvoorbeeld bij het aanbrengen van verf ook kunnen de maskers van pas komen bij bijvoorbeeld het uitmesten van stallen of bij het werken met insecticide.

De filters voor de maskers van Dräger zijn ook los te verkrijgen. Deze losse filters zijn geschikt voor meerdere modellen. Filters zijn van een hoge kwaliteit en enkele hebben zelfs een roldraadaansluiting. Zo is er het masker Dräger Filter RD 40 A2-p3 welke past op alle maskers met een standaard RD40 met een doorsnede van 4 centimeter. Ook dit gasmasker is geschikt voor dampen van organische samenstelling.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Dräger in ons assortiment welke jouw welzijn zo goed proberen van dienst te zijn. De maskers van Dräger zijn zeer veelzijdig en hebben een hoge kwaliteit. Kortom voor de beste producten van Dräger moet je bij Agradi zijn.