Outlet

Double K Hondenshampoo

 1. Double K Alpha White Shampoo 1:32 Witte Vacht 237 Ml

  Double K Alpha White Shampoo 1:32 Witte Vacht 237 Ml

  11,65
  7
 2. Double K Grimeinator Shampoo 1:32 Sterk Reinigend

  Double K Grimeinator Shampoo 1:32 Sterk Reinigend

  11,65
  5
 3. Double K Desert Almond Shampoo Universeel

  Double K Desert Almond Shampoo Universeel

  7,15
  2
 4. Double K Re Fur Bisch Conditioner Zware Vachten

  Double K Re Fur Bisch Conditioner Zware Vachten

  11,65
  2
 5. Double K Keri Cot Conditioner Voedend

  Double K Keri Cot Conditioner Voedend

  7,15
  0
 6. Double K Emerald Black Shampoo 1:32 e Vacht Zwart

  Double K Emerald Black Shampoo 1:32 e Vacht Zwart

  11,65
  1
 7. Double K Furst Aid Shampoo Medicinaal 237ml

  Double K Furst Aid Shampoo Medicinaal 237ml

  11,25
  3
Aantal per pagina:
20 100
De shampoos van Double K zijn natuurlijke shampoos die diep reinigend zijn en sommige ook conditionerend. De shampoos reinigen het meest hardnekkige vuil, op een zachte manier, uit de vacht van uw huisdier. Daarnaast wordt ook de vacht van uw dier verzorgd. Er zijn ook speciale shampoos verkrijgbaar zoals de white shampoo voor dieren met een witte vacht en een shampoo die geschikt is als uw dier een huid heeft die makkelijk geïrriteerd raakt.

De conditioners van Double K zorgen voor vochtinbreng in de vacht van uw dier. Het herstelt de vacht en beschermd het tegen verdere beschadigingen door een verrijking met onder andere vitaminen en aminozuren. Na het wassen laat je de conditioner gewoon even intrekken, vervolgens spoel je het uit en voila: het dier heeft weer een verzorgde en zachte vacht!

Het mooie van de producten van Double K is dat ze voor verschillende diersoorten geschikt zijn. Voor huisdieren zoals honden en katten, maar ook voor grote dieren zoals paarden of vee. Super fijn dat je paard er mooi verzorgd uitziet op wedstrijd of keuring. En vee op een veekeuring moet natuurlijk van te voren ook gewassen worden! Als je thuis dus een hele beestenboel hebt zitten heb je genoeg aan slechts één shampoo of conditioner.

Kortom, kijk zeker eens in onze webshop wat Double K jou te bieden heeft. Ook zijn de producten in verschillende volumes te verkrijgen en gaan ze lang mee. Je verdund ze met water en kunt ze meteen gebruiken. Ook zal je blij verrast worden door de prijzen van deze producten. Maar jou verrassen met lage prijzen doen wij bij Agradi uiteraard vaker! Kom dus snel naar onze webshop en laat je verbazen!