Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Dogzilla Hondenspeelgoed

Dogzilla hondenspeelgoed is ontworpen voor honden met een behoefte aan verbintenis en een hoge dosis energie. Dogzilla heeft de perfecte lijn van speelgoed en producten voor de energieke tuimelhond. Het hondenspeelgoed is ontworpen om de vijf zintuigen van je hond te betrekken. Het is simpelweg onweerstaanbaar en garandeert veel enthousiast speelplezier. Agradi heeft alle soorten hondenspeelgoed van Dogzilla in het assortiment, uiteraard voor een scherpe prijs. Wij helpen jou en je hond graag aan het allerleukste speelgoed! Meer informatie

Logo
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Jouw hond verdient het allerleukste speelgoed van de hele wereld. Daarom hebben wij de beste en leukste merken geselecteerd. In onze webshop vind je hoogwaardige producten van verschillende merken.

Een hond met ruwe randen, vol van ruige pret en een echte deugniet. Klinkt dat bekend in de oren? Daar kan geen speelgoed tegenop zou je denken. Maar daar is het merk ‘Dogzilla’. Dat is het merk voor hondenspeeltjes voor de ruige en energieke honden. De verscheidenheid van kauw, fetch, trek en traktatiespeelgoed van Dogzilla komt overeen met de energie en lifestyle van die honden. Voor honden die gedijen op uitdagingen, heeft Dogzilla de perfecte hondenspeeltjes ontwikkeld. Het speelgoed is uitgerust met geribbelde texturen, verstopplekjes voor snoepjes en perfect materiaal om te kauwen. Alle speeltjes zijn gemaakt van natuurlijk rubber.

Het hondenspeelgoed van Dogzilla daagt de echte deugniet uit zowel mentaal als fysiek. In vele speeltjes kun je traktaties verstoppen en je hond moet er voor werken om die snoepjes te krijgen. Verder heeft Dogzilla vele speeltjes voor kauwen, trekken en flossen. Een goede uitlaatklep voor de energie hond.

In het kort heeft Dogzilla voor de ruige energieke honden de perfect hondenspeeltjes. Het speelgoed speelt in op alle zintuigen van je hond. Het hondenspeelgoed van Dogzilla is onverslaan- en onverwoestbaar.

Alle producten van Dogzilla zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen voor jou en je hond. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Dogzilla meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. Alle hondenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor het allerleukste hondenspeelgoed voor de allerlaagste prijs.