• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Dogzilla Hondenspeelgoed

 1. Sale
  Dogzilla Dino Tug
  vanaf € 13,68 -5%
  Dogzilla Dino Tug
  (0)
 2. Sale
  Dogzilla Treat Pod
  vanaf € 14,20 -5%
  Dogzilla Treat Pod
  (0)
 3. Sale
  Dogzilla Snarl Tug
  vanaf € 7,50 -5%
  Dogzilla Snarl Tug
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Jouw hond verdient het allerleukste speelgoed van de hele wereld. Daarom hebben wij de beste en leukste merken geselecteerd. In onze webshop vind je hoogwaardige producten van verschillende merken.

Een hond met ruwe randen, vol van ruige pret en een echte deugniet. Klinkt dat bekend in de oren? Daar kan geen speelgoed tegenop zou je denken. Maar daar is het merk ‘Dogzilla’. Dat is het merk voor hondenspeeltjes voor de ruige en energieke honden. De verscheidenheid van kauw, fetch, trek en traktatiespeelgoed van Dogzilla komt overeen met de energie en lifestyle van die honden. Voor honden die gedijen op uitdagingen, heeft Dogzilla de perfecte hondenspeeltjes ontwikkeld. Het speelgoed is uitgerust met geribbelde texturen, verstopplekjes voor snoepjes en perfect materiaal om te kauwen. Alle speeltjes zijn gemaakt van natuurlijk rubber. 

Het hondenspeelgoed van Dogzilla daagt de echte deugniet uit zowel mentaal als fysiek. In vele speeltjes kun je traktaties verstoppen en je hond moet er voor werken om die snoepjes te krijgen. Verder heeft Dogzilla vele speeltjes voor kauwen, trekken en flossen. Een goede uitlaatklep voor de energie hond. 

In het kort heeft Dogzilla voor de ruige energieke honden de perfect hondenspeeltjes. Het speelgoed speelt in op alle zintuigen van je hond. Het hondenspeelgoed van Dogzilla is onverslaan- en onverwoestbaar.

Alle producten van Dogzilla zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen voor jou en je hond. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Dogzilla meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. Alle hondenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor het allerleukste hondenspeelgoed voor de allerlaagste prijs.