Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Doggy Fun Hondenspeelgoed

Doggy Fun is het merk met interactieve hondenspeelgoed. De producten van Doggy Fun staan garant voor veel speelplezier voor hond én baas! Agradi heeft het gehele assortiment van Doggy Fun online staan, uiteraard voor een scherpe prijs. Wij helpen jou en je hond graag aan het allerleukste speelgoed! Bekijk hieronder het gehele assortiment van Doggy Fun hondenspeelgoed. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Jouw hond verdient het allerleukste speelgoed van de hele wereld. Daarom hebben wij de beste en leukste merken geselecteerd. Agradi heeft hondenspeelgoed voor ieder budget. In onze webshop vind je hoogwaardige producten van verschillende merken.

Doggy Fun ontwikkeld hondenspeelgoed met interactieve onderdelen. Door de interactie wordt het spelen naar een hoger niveau getild voor zowel baas en hond. Het merk richt zich voornamelijk op automatische ball launchers. Veel honden beleven veel plezier aan het halen van ballen en het spelen ermee Dit kan als hondenbaas soms vermoeiend zijn, terwijl je hond nog staat te springen. Met de automatische ballenschieter van Doggy Fun worden de ballen automatisch gegooid. Je kan dit samen met je hond doen, maar je hond kan het zelf ook leren. Door de eenvoud van de Ball Launcher van Doggy Fun kan je je hond trainen om het apparaat zelf te gebruiken (uiteraard onder toezicht). 

Deze automatische ballen werper schiet de bal weg in 3 verschillende afstanden. Deze kun je afstellen op 3, 6 en 9 meter. Er zijn verschillende soorten (tennis)ballen van Doggy Fun verkrijgbaar voor in de Ball Launcher. Deze tennisballen schuren niet en zijn fijn voor de tanden van je hond. 

In het kort is de Ball Launcher van Doggy Fun een van de manieren om meer plezier te beleven met je hond. Grote en kleine honden zullen er gek op zijn. Alle producten van Doggy Fun zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. 

Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen voor jou en je hond. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Doggy Fun meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. Alle hondenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor het allerleukste hondenspeelgoed voor de allerlaagste prijs.