Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

Koop jouw Sinterklaas cadeaus bij Agradi! Alles voor paard en ruiter!

Koop jouw Sinterklaas cadeaus bij Agradi!

Doggy Dry Hondenverzorging

Doggy Dry is een onmisbaar merk bij de verzorging van je hond. De microfiber producten van Doggy Dry helpen bij het afdrogen van je hond. Ze nemen vocht en vuil op als een spons. Dit maakt het wassen van je hond een stuk makkelijker. Bij Agradi hebben wij alle producten van Doggy Dry online staan. Wij helpen jou en je hond(en) graag aan de beste verzorgingsproducten.
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Doggy Dry Paw Cleaner
    € 4,60

    Doggy Dry Paw Cleaner

    (0)
Aantal per pagina:
24 96

Jouw huisdier verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare producten en merken geselecteerd. Een van die merken is Doggy Dry. Dit merk heeft groot onderzoek gedaan naar het was ritueel van honden. Vaak wordt dit een grote natte bende. Met de Doggy Dry producten kun je je hond makkelijker droogmaken. De Doggy Dry zuigt water en vuil op als een spons en is verder extreem duurzaam en super zacht. De Doggy Dry droogt erg snel op, is antibacterieel en het belangrijkst is dat het geen geuren opneemt.

Wat is het geheim van de Doggy Dry? In de producten zit een speciaal microfiber: ‘Chenille’. Elke ‘noedel’ of stukje op de stof is gemaakt van miljoenen geweven draden die ultrafijn zijn. Door deze techniek is het totale oppervlakte eigenlijk veel groter dan we kunnen zien. Deze vezels kunnen namelijk maar liefst zeven keer zijn eigen gewicht absorberen en vasthouden. Op deze manier wordt het geen kliederboel meer.

Het assortiment van Doggy Dry bestaat meer uit dan enkel de Doggy Dry handdoek. Met de Doggy Dry Towel kun je je hond snel en gemakkelijk afdrogen na het wassen. Daarnaast hebben ze nog de Door Mat. Deze super absorberende microvezel deurmat, houdt je huis schoon en droog als je hond nat het huis binnen wilt. Ook is er een super absorberende microvezel anti-knoeimat. Tijdens het afdrogen kun je de mat binnenshuis gebruiken en houd je de vloer droog. Beide matten zijn voorzien van een antislip onderzijde. Ten slotte hebben ze nog een superhandig product. Dit is namelijk de potenreiniger. De Doggy Dry Paw Cleaner is ideaal voor poten, ramen, autostoelen en vloeren. De tip voor onderweg!

Samengevat houden de producten van Doggy Dry je hond én huis schoon en droog. Alle producten van Doggy Dry zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Doggy Dry meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Salespagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. Alle hondenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor de betrouwbaarste producten voor de allerlaagste prijs.