Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 20% KORTING op bijna ALLES! Actievoorwaarden >>

NU tot 20% KORTING op bijna ALLES! Actievoorwaarden >>

Dog Game Denkspeelgoed voor Honden

Dog Game is het merk dat hondenspeelgoed aanbiedt om de intelligentie van je hond te trainen. Dit merk heeft vele verschillende soorten ‘games’ om je hond mentaal bezig te houden. Het speelgoed van Dog Game is ook goed te combineren met snoepjes en beloningen. Agradi heeft het gehele assortiment van Dog Game online staan, uiteraard voor een scherpe prijs. Wij helpen jou en je hond graag aan het allerleukste speelgoed! Bekijk hieronder het gehele assortiment van Dog Game hondenspeelgoed.

Geen producten gevonden.

Agradi heeft een groot assortiment aan huisdierproducten. Hondenspeelgoed is een onderdeel hiervan. Jouw hond verdient het allerleukste speelgoed van de hele wereld. Daarom hebben wij de beste en leukste merken geselecteerd. In onze webshop vind je hoogwaardige producten van verschillende merken.

Een van die merken in onze webshop is Dog Game. Dit merk heeft al diverse soorten hondenspeelgoed op de markt staan. De missie van het merk is om hondenspeelgoed te ontwikkelen dat de intelligentie van je hond test en uitdaagt. Probleemoplossende vaardigheden is een van de punten waar je hond dan aan werkt. Voor puppy’s is het speelgoed van Dog Game een uitstekende manier om mentaal sterker te worden. Ook is het een uitstekende manier om het eetgedrag van je hond te beïnvloeden. Je kan hem/haar laten werken voor het voer. Door het verstoppen van het voer moet de hond zijn neus gebruiken. Dit bevordert het natuurlijke gedrag van je hond.

Dog Game heeft diverse soorten hondenspeelgoed. Het assortiment bestaat voornamelijk uit puzzels en pluche speelgoed. Het speelgoed moet je hond aanmoedigen, leren, spelen en mentaal bevorderen. Het is ook een groot voordeel dat het speelgoed van Dog Game vaatwasser bestendig is. 

In het kort is het hondenspeelgoed van Dog Game een uitdaging voor je hond. De intelligent wordt getraind en op de proef gesteld. Alle producten van Dog Game zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. 

Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen voor jou en je hond. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Dog Game meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. Alle hondenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor het allerleukste hondenspeelgoed voor de allerlaagste prijs.