Outlet

Dog Art Hondenriemen

 1. Dog Art Lijn

  Dog Art Lijn

  vanaf 25,92
  0
 2. Dog Art Halsband

  Dog Art Halsband

  vanaf 19,62
  0
Aantal per pagina:
20 100

Agradi heeft een groot assortiment online staan aan verzorgingsproducten voor honden. Jouw huisdier verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare producten en merken geselecteerd. In onze webshop vind je hoogwaardige producten van verschillende merken.

Een creatief merk in onze webshop is Dog Art. De naam zegt het al: kunstzinnig met honden. Dit merk houdt zich bezig met het personaliseren van hondenproducten. Er zijn vele standaard halsbanden en looplijnen waar je in een (web)winkel uit kan kiezen. Voor sommige mensen is dat prima, maar voor de andere niet. Deze groep wil iets creatief en anders. Dog Art biedt de mogelijkheid om halsbanden en hondenlijnen te versieren. 

De halsbanden en lijnen van Dog Art hebben een uniek systeem. Je hebt de mogelijkheid om buttons (chuncks) vast te klikken op de halsband en/of looplijn. De buttons zijn verkrijgbaar in verschillende designs. Denk aan bloemen, hartjes, glitters en verschillende prints. Op zowel de halsbanden als de looplijnen van Dog Art kunnen de buttons bevestigd worden. De halsbanden en looplijnen van Dog Art zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Van kleine maten tot grote hondenmaten. 

Samengevat heeft Dog Art een speciale lijn voor hondenhalsbanden en looplijnen. Je kunt ze met de speciale buttons versieren en tot je eigen smaak omtoveren. 

Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen voor jou en je hond. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Dog Art meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. Alle hondenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor het allerleukste hondenspeelgoed voor de allerlaagste prijs.