Outlet

Dispy Ontgeurder

  1. Dispy Ontgeurder Spray  50ml
    Bestseller

    Dispy Ontgeurder Spray 50ml

    7,99
    1
Aantal per pagina:
20 100

Dipsy levert speciale sprays die geuren maskeren en neutraliseren. De geur neutraliserende spray is erg handig bij bijvoorbeeld dieren die onaangenaam ruiken. Denk bijvoorbeeld aan de hondenmand die mee op reis is. Hiermee kunnen een hoop problemen worden voorkomen. Ook worden bacteriën die smerige luchtjes afgeven verwijderd door middel van deze handige multifunctionele spray.

Dipsy is een honderd procent natuurlijk middel. Ook is deze sterke ontgeurder biologisch afbreekbaar en dus niet schadelijk voor het milieu. De spray is verder ongevaarlijk voor dieren. De ontgeurder van Dispy is tot wel 24 uur werkzaam en tot wel 12 maanden houdbaar. Dispy bestaat uit plantaardige ingrediënten en bevat glycol. Het gepatenteerde Biossan ingredient is zo bedacht dat de moleculen die de nare geur veroorzaken een soort bedekken en de geur op die manier neutraliseren. In het product zitten natuurlijke enzymen die afgeleid zijn uit granen.

Niet alleen dieren maar ook menselijke voorwerpen kunnen door middel van Dispy behandeld worden. De spray werkt ook erg goed tegen onaangename geuren die veroorzaakt zijn door bijvoorbeeld schimmel, ontlasting, zweet en bacteriën. De natuurlijke ontgeurder kan gebruikt worden in bijvoorbeeld je camper, kelder, woonkamer of kleedkamer.

Ook wordt Dispy ontgeurder vaak door professionele bedrijven gebruikt zoals ziekenhuizen, praktijken, sportcentra en verpleeghuizen waarmee wordt bewezen dat Dispy zeer effectief is.

Dipsy is verkrijgbaar in speciale sprays van 50 milliliter. Dit is genoeg voor tot wel 300 behandelingen met het product. Dispy kan verder ook luchtverfrissers vervangen die schadelijk zijn. Het product is bij Agradi altijd het meest voordelig.

Voor de beste ontgeurders kan je altijd bij Agradi terecht. Ook voor speciale producten voor geurverdrijving bij dieren hebben wij speciale oplossingen. Bekijk ons assortiment snel en bestrijd die nare geuren