Outlet

Dinobone Nylon Kauwbotten

 1. Dinobone Puppy Soft Ring Wishbone Regu 9x9x1.5cm 12x10x1.5
  Outlet

  Dinobone Puppy Soft Ring Wishbone Regu 9x9x1.5cm 12x10x1.5

  5,15
  0

  Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

Aantal per pagina:
20 100
Agradi heeft een groot assortiment online staan aan kauwbotten en speeltjes voor jouw allerliefste hond(en)! Jouw huisdier verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare producten en merken geselecteerd. De hondenbotten van Dinobone zijn dus gemaakt van een chemische resistente kunststof. Dit klinkt misschien niet zo gezond, maar het materiaal bewijst het tegenovergesteld. Deze kunststof gaat geen enkele verbinding aan het lichaam van de hond, geeft geen verstopping, het hecht zich niet aan de maag of darmen en het materiaal kan niet versplinteren. De kunststof stukjes of vezels die loskomen, passeren het maag-darmkanaal zoals een voedingsvezels dat doet. Dit maakt het ideaal voor honden met een allergie. 

Dinobone is onderdeel van het moederbedrijf Nylabone. Zij maken sinds 1955 al hoogwaardige en duurzame honden kauwbotten en kluiven. De producten worden gemaakt van hoogwaardig nylon en zijn voorzien van een goede gebruiksaanwijzing. Daarnaast zijn de kauwbotten en kluiven goedgekeurd door dierenartsen. Deze verzorgen het gebit van je hond op een goede manier. De Nylabone en Dinobone hondenbotten zijn eenvoudig te reinigen, stinken niet en geven niet af aan de vacht of bekleding. 

De Dinobones zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat er kauwbotten zijn voor pups en volwassen honden. Zo is er bijvoorbeeld een Dinobone voor de harde bijters. Deze is voor een volwassenen hond, die niet kapot te krijgen is. Zorg er daarbij altijd voor dat je een bot kiest voor je hond die hij/zij nog maar net in zijn mond kan dragen. 

Voor pups zijn er speciale kauwbotten van Dinobones. De harde materialen kunnen namelijk schadelijk zijn voor het melkgebit. De zachte puppy Dinobones zijn hier meer geschikt voor. Het bot zorgt ervoor dat je pup geen last meer heeft van kauwdriften. 

In het kort zijn de botten van Dinobone geschikt voor alle honden, ook met allergie. Alle producten van Dinobone zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen voor jou en je hond. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Dinobone meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. Alle hondenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor het allerlekkerste en sterkste hondenbot!