Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Demotec Klauwverzorging Rundvee

Demotec is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de klauwverzorging van runderen. De focus ligt hierbij op klauw aandoeningen. Demotec heeft dan ook een leidende positie bereikt wanneer het aankomt op klauwverzorging over de hele wereld. Dit komt omdat de producten makkelijk te gebruiken zijn en van hoge kwaliteit zijn, maar wel te verkrijgen zijn tegen een eerlijke prijs. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Kauwgezondheid is een belangrijk onderdeel binnen de rundveehouderij. Zowel voor de vleesveehouderij als de melkveehouderij. Een koe die last heeft van klauwproblemen kan niet optimaal produceren. Dit heeft natuurlijk e maken met het welzijn van de dieren. Veehouders streven naar hoog welzijn bij hun dieren. Als het welzijn van de dieren goed is wordt het risico op gezondheidsproblemen verminderd en gezonde dieren zorgen voor de beste productie. Er is altijd een wisselwerking tussen de gezondheid en het welzijn van de dieren. Demotec zorgt ervoor om deze beide optimaal te houden. Het maakt hier niet uit of het gaat om melkproductie of vleesproductie. Als een dier geen gezonde klauwen heeft is het niet fit. Dit heeft natuurlijk invloed op het welzijn van de dieren. Veehouders streven naar hoog welzijn bij hun dieren. Als het welzijn van de dieren goed is wordt het risico op gezondheidsproblemen verminderd en gezonde dieren zorgen voor de beste productie.

De producten van Demotec zijn te koop bij onze klauwverzorging bij rundvee op Agradi.nl. Dit zijn niet zo zeer de producten zoals alleen hoefschoenen, maar juist een totaalpakket inclusief supplementen. Denk hierbij aan De Easy-bloc waarbij je een heel setje koopt, inclusief poeder, vloeistof en hoefschoenen. Natuurlijk kun je al deze producten ook individueel kopen in onze webshop. Alle producten die je koopt in onze webshop zijn goed voor meer dan één behandeling en bieden een totaalpakket. Daarnaast kun je, zoals al eerder benoemd, ook losse producten kopen van Demotec. Het gaat hier dan niet alleen om medicatie of andere onderdelen van de behandeling, maar ook om praktische bij producten. Denk hierbij aan een maatbeker of een doseerpistool voor het juist uitvoeren van behandeling. Kortom, wil je goede producten tegen een redelijke prijs? Dan is Demotec het merk voor jou! Kom dus snel kijken in onze webshop!